Δασκαλοπούλου: «Έπρεπε να κερδίσουμε»

Written by  Ιαν 24, 2016

Η αναμέτρηση του Αθηναϊκού κόντρα στον Άρη Πετρούπολης εξελίχθηκε ακριβώς όπως αναμενόταν για την ομάδα του Βύρωνα η οποία επέστρεψε στις νίκες μετά από τα δυο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα με Τερψιθέα Γλυφάδας και Νίκη Λευκάδας και με αυτό το ροζ φύλλο αγώνα κλείδωσε και μαθηματικά την υπόθεση παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. 



Η Βάσω Δασκαλοπούλου μίλησε στο agapotobasket.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης για τη σημασία αυτής της νίκης και αλλά και για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας της. 

Ένα σχόλιο σου για τη σημερινή αναμέτρηση.
Ήταν ένα εύκολο θεωρητικά παιχνίδι. Ούτως η άλλως είχαμε προετοιμαστεί ανάλογα για να το κερδίσουμε, να παίξουμε όλοι να το ευχαριστηθούμε πολύ περισσότερο και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που μας καθιερώνει και στην Α1 εθνική. Από κει και πέρα το παιχνίδι ήταν ελεύθερο καθ όλη τη διάρκεια του, δεν υπήρχε καμιά ανταγωνιστικότητα στο σκορ κάτι που είναι εμφανές και στο τελικό αποτέλεσμα που έφτασε για εμάς στους 92 πόντους. Τώρα συνεχίζουμε καθώς έχουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και εκεί πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε. 
 DSC2961
Ήταν το παιχνίδι που χρειαζόσασταν για να επανέλθει η ομάδα μετά τα  δυο αρνητικά αποτελέσματα;
Ήταν το ματς που θέλαμε και αυτό που έπρεπε να κερδίσουμε για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία, από κει και πέρα όλα είναι εύκολα και δύσκολα λόγω της ψυχολογίας μας. Εύκολα γιατί παραμένουμε στην κατηγορία, δύσκολα γιατί πρέπει να νικήσουμε τον κακό μας εαυτό και νομίζω ότι από δω και πέρα πρέπει να ευχαριστηθούμε όλοι μαζί τις νίκες και τις ήττες της ομάδας και να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε όλοι μαζί μια οικογένεια.
 DSC2692
Δεδομένου ότι το άγχος της παραμονής έφυγε ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας στη συνέχεια;
Οι στόχοι παραμένουν υψηλοί, αν έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα καλώς να έρθει. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό αλλά και Πρωτέα εδώ μέσα θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διεκδικήσουμε την νίκη. 

 DSC2679

 DSC2976

 DSC3006

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.