Κυριακοπούλου: «Στο final 4 όσο καλύτερα προετοιμασμένες»

Written by  Ιαν 31, 2016

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό αλλά και την αποχώρηση του Πέτρου Πρέκα από το τιμόνι της ομάδας του Παναθηναϊκού οι πράσινες δεν είχαν περιθώριο για άλλο στραβοπάτημα απέναντι στον Αθηναϊκό, που ενδεχομένως με τα τερτίπια της κληρωτίδας να τον βρουν απέναντι τους και στα ημιτελικά του final4 του κυπέλλου και το έδειξαν στο γήπεδο. 



Από την αρχή της αναμέτρησης μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με την Μαργαρίτα Μάλαμα να διαχειρίζεται σωστά το δυναμικό της ομάδας με συνεχές rotation η νίκη ήρθε ίσως πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 66-53. Από τους στυλοβάτες της νίκης του Παναθηναϊκού ήταν η Σοφία Κυριακοπούλου η οποία πραγματοποίησε την καλύτερη της φετινή εμφάνιση και με 17 πόντους ήταν μαζί με την Ντέλβα που πέτυχε 20 κυρίαρχες κάτω από τα δυο καλάθια. 

 DSC0601
«Το σημερινό παιχνίδι πιστεύω κρίθηκε στο ότι το θέλαμε πάρα πάρα πολύ και μπήκαμε από την αρχή δυνατά στον αγώνα. Ξεκινήσαμε από την άμυνα μας που μας έδωσε ώθηση στην επίθεση και ευτυχώς το αποτέλεσμα το απέδειξε. Είχαμε κάποια κενά συγκέντρωσης και γιαυτό επιτρέψαμε στον Αθηναϊκό είτε με βολές είτε με εύκολα καλάθια να πλησιάσει λίγο στο σκορ αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι υπέρ μας και αυτό κρατάμε και συνεχίζουμε» ήταν τα λόγια της σέντερ του Παναθηναϊκού στο agapotobasket μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος". 

 DSC9530
Πρώτος μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού από δω και πέρα αποτελεί στο final4 του κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Λευκάδα στις 18-20 Μαρτίου και εκεί οι πράσινες θέλουν να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τους. «Θέλουμε μέρα με τη μέρα να βρίσκουμε τον εαυτό μας όσο γίνεται περισσότερο, να δουλεύουμε σαν ομάδα και να μπορούμε να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς πάρα πολύ ώστε να φτάσουμε στο final 4 όσο καλύτερα προετοιμασμένες»

 DSC0274

 DSC9525

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.