Τριπλή ανανέωση για Πρωτέα Βούλας

Written by  Ιουν 28, 2019

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τις Χριστίνα Κίτσιου, Χριστίνα Θεοδώρου και Ιωάννα Χατζηβασιλείου, ανακοίνωσε ο Πρωτέας Βούλας, με τις τρεις  αθλήτριες  να ενισχύουν την ομάδα στην Α2 Νότου με μοναδικό στόχο την επάνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.    



Αναλυτικά οι τρεις ανακοινώσεις:

Κίτσιου Χριστίνα: 
 
Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ο. Πρωτέα Βούλας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με την παίκτριά μας Κίτσιου Χριστίνα. Της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, μαζί με όλη την ομάδα, για την επίτευξη του στόχου μας στην άνοδο στην Α1 κατηγορία!! 

Όπως δήλωσε η ίδια: ”Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω μετά από ένα χρόνο. Έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές με τον Πρωτέα και είμαι σίγουρη ότι θα έρθουν κι άλλες!! Από τη μεριά μου θα βάλω τα δυνατά μου για να επιστρέψει η ομάδα στην Α1 κατηγορία όπου και ανήκει!!!"   

Θεοδώρου Χριστίνα:
 
Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ο. Πρωτέα Βούλας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με την παίκτρια μας Θεοδώρου Χριστίνα. Της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, μαζί με όλη την ομάδα, για την επίτευξη του στόχου μας στην άνοδο στην Α1 κατηγορία!

Όπως δήλωσε η ίδια: “ Είμαι πού χαρούμενη για την παραμονή μου στην ομάδα. Ελπίζω να βελτιωθούμε ομαδικά αλλά και ατομικά, έτσι ώστε να επιστρέψουμε τον ΠΡΩΤΕΑ εκεί που ανήκει, στην Α1 κατηγορία."  

Χατζηβασιλείου Ιωάννα:
 
Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ο. Πρωτέα Βούλας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με την παίκτρια μας Χατζηβασιλείου Ιωάννα. Της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, μαζί με όλη την ομάδα, για την επίτευξη του στόχου μας στην άνοδο στην Α1 κατηγορία!

Όπως δήλωσε η ίδια :”Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω την ευκαιρία να συνεχίσω στον ΠΡΩΤΕΑ για έκτη συνεχή χρονιά και ελπίζω να καταφέρω να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν!!  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.