«Περίεργο να βρίσκομαι στην Ελλάδα ως "αντίπαλος"»

Written by  Οκτ 19, 2021

Νέα σεζόν, επιστροφή σε γνώριμα λημέρια και νέα πρόκληση για την Άρτεμις Σπανού, που για πρώτη φορά στην καριέρα της στο εξωτερικό βρέθηκε στην Ελλάδα ως "αντίπαλος" καθώς η κληρωτίδα του Eurocup Γυναικών έβγαλε στον ίδιο όμιλο Παναθηναϊκό και Πολκοβίτσε.

Η Ελληνίδα διεθνής φόργουορντ αγωνίστηκε την προηγούμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ και μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματα της, μέσω του προσωπικού της blog στο Agapotobasket.gr.


«Καλησπέρα σε όλη την παρέα και ελπίζω να σας βρίσκω καλά και χαρούμενους.
 
Όπως μάλλον θα ξέρετε, η ομάδα μου έπαιξε το πρώτο της παιχνίδι στο Eurocup την Πέμπτη που μας πέρασε. Πρώτη ομάδα που αντιμετωπίσαμε ήταν ο Παναθηναϊκός και το παιχνίδι μέσα στο ΟΑΚΑ.

Πολλά άτομα με ρωτούσαν την Τετάρτη, πως νιώθεις που θα παίξεις εναντίον ελληνικής ομάδας, το σκέφτεσαι; Πως το βλέπεις; Έχεις άγχος; Είσαι ενθουσιασμένη; Τόσες πολλές ερωτήσεις, που η αλήθεια είναι δεν ήξερα να τις απαντήσω.

Τα συναισθήματα ήταν περίεργα για είμαι ειλικρινής, ήταν περίεργο να βρίσκομαι στην Ελλάδα με το σωματείο μου και να μην είμαι με την εθνική ομάδα, αλλά από την άλλη ένιωθα όμορφα που θα έπαιζα σε γνώριμα μέρη και μπροστά σε φίλους και στην οικογένεια μου που έχουν καιρό να με δουν να αγωνίζομαι ζωντανά σε αγώνα.

Αλλά δεν θα σας πω ψέματα, ήταν περίεργο να παίζω εναντίον ελληνικής ομάδας διότι υποστηρίζω ελληνικές ομάδες και Έλληνες στο εξωτερικό και στην Ευρώπη όποτε έτσι θέλω και οι δικές μας ελληνικές ομάδες να πάνε καλά στις ευρωπαϊκές τους διοργανώσεις. Έτσι και εύχομαι και στις δυο που αγωνίζονται στο eurocup.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εκπληκτική. Δεν νομίζω να έχει υπάρξει τέτοια ατμόσφαιρα στο παρελθόν στο γυναικείο χώρο και σίγουρα η πολωνική μου ομάδα δεν έχει δει κάτι τέτοιο ποτε. Ήταν διαφορετικό αλλά πολύ ωραίο και εύχομαι ο κόσμος να συνεχίσει να πηγαίνει στο γήπεδο και να υποστηρίζει τις ομάδες γυναικών.

Επιστροφή στη Πολωνία τώρα και στο Πολκοβιτσε, κερδίσαμε το παιχνίδι μας για το πρωτάθλημα η Κυριακή που μας πέρασε και ετοιμαζόμαστε τώρα για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Για τους φίλους του μπάσκετ γυναικών, ελπίζω να σας δω όλους ξανα στο γήπεδο να υποστηρίζετε την εθνική μας ομάδα που έρχονται σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας.

Καλή συνέχεια σε όλους εύχομαι».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.