Η Άρτεμις Σπανού blogάρει στο agapogobasket.gr Vol 2!

Written by  Σεπ 23, 2017

Η διεθνής παίκτρια Άρτεμις Σπανού γράφει στο δικό της blog στο agapotobasket.gr. Οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις άρχισαν, ο χειμώνας έχει κάνει την εμφάνιση του στην Πολωνία ενώ τα πορτοκαλί της CCC Polkowice φαίνεται ότι της πάνε! Απολαύστε την!


«Καλησπέρα σε όλη την παρέα και πάλι. Ελπίζω να μην σας έλειψα!

Έχουμε να τα πούμε δυο βδομάδες και έχουν συμβεί αρκετά από την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι ξεκίνησε η σεζόν μας την προηγούμενη Πέμπτη. Δυστυχώς χάσαμε τον πρώτο μας αγώνα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Το σκορ ήταν διαρκώς κοντά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και όπως ξέρουμε στο τέλος κερδίζει αυτός που κάνει τα λιγότερα λάθη και εμείς δεν προσέξαμε πολλές λεπτομέρειες που θα έπρεπε. Αλλά από τα λάθη σου μαθαίνεις και αυτό κάνουμε στις προπονήσεις μας. Η ομάδα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια όρεξη και αυτό είναι το πιο σημαντικό , ειδικά για τον επόμενο αγώνα που θα είναι και ο πρώτος μας προκριματικός αγώνας για την Ευρωλίγκα. Σιγά σιγά μαζεύονται και όλες οι παίκτριες μας, ήρθαν δυο ακόμα την προηγούμενη βδομάδα και είμαστε σχεδόν πλήρης , και αυτό σημαίνει ότι μόνο καλύτερες μπορούμε να γινόμαστε από εδώ και πέρα, ατομικά αλλά και ομαδικά!

Δεύτερο και επίσης σημαντικό (για εμένα τουλάχιστον) είναι ότι εδώ έχουμε χειμώνα!!! Ναι καλά διαβάσατε, έχουμε κρύο εδώ και από τώρα έχουμε ξεκινήσει  να φοράμε τα χειμωνιάτικα μας. Άντε σε κάνα μήνα θα παίζουμε και χιονοπόλεμο!!!!!!!!!!!!!!!! Οπότε σας παρακαλώ εσείς που με διαβάζετε από Ελλάδα να ευχαριστηθείτε στο μέγιστο τον καλό μας και ζεστό καιρό.

Τρίτο, κάναμε ομαδική φωτογράφιση πριν κάνα 10ήμερο οπότε έχω υλικό να σας δείξω την ομάδα μου αλλά και εμένα με τα καινούργια μου χρώματα. Πείτε μου τη γνώμη σας για το αν το πορτοκαλί μου πάει η όχι….;)

Μια φίλη μου (δεν θέλει να αναφέρω το όνομα της) με ρώτησε πόσα χρόνια ασχολούμαι με το μπάσκετ και γιατί το επέλεξα σαν άθλημα. Η απάντηση μου λοιπόν είναι ότι ασχολούμαι με το μπάσκετ 14 χρόνια και καθαρά επαγγελματικά τα χρόνια είναι 4 , αμέσως μετά το κολέγιο στην Αμερική. Στην αρχή από τύχη βρέθηκα σε αυτό το άθλημα, γιατί δεν μπορούσα να βρω γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στην περιοχή όπου μέναμε με την οικογένεια μου οπότε γράφτηκα στις ακαδημίες του Πανιωνίου…Αλλά πρέπει να σου πω ότι δεν χρειάστηκε πολύς καιρός για να αγαπήσω, να λατρέψω το μπάσκετ και να δεθώ με τη μπάλα του μπάσκετ τόσο πολύ!!! Μαγικό άθλημα!!!!!!!!!!!!

Ελπίζω να σας άρεσαν οι φωτογραφίες μου και εμείς τα λέμε πάλι την άλλη βδομάδα. Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα σε όλους».

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.