Άρτεμις Σπανού: «1....2....3....HELLAS!»

Written by  Νοε 09, 2017

Η Άρτεμις Σπανού βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία για το παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, ανυπομονεί να ξεκινήσει η διαδικασία, όμως, βρήκε λίγο χρόνο για να μοιραστεί μέσω του blog της στο agapotobasket.gr τις σκέψεις της για την αγαπημένη της, όπως παραδέχεται, ομάδα.

«Και ναι! Έφτασε ο Νοέμβριος και ήρθε η ώρα γιααααααααα.....την αγαπημένη μας ομάδα, την Εθνική μας ομάδα! 

Και όσο κουρασμένος, άγρυπνος ή πιασμένος είσαι, τότε έρχεται η στιγμή που θα πας στην προπόνηση της Εθνικής Ομάδας και θα τα ξεχάσεις όλα αυτά. Θα ξεχάσεις που πονάς, θα ξεχάσεις ότι τα πόδια σου είναι βαριά και απλά θα κάνεις αυτό που αγαπάς με ανθρώπους που αγαπάς και χαίρεσαι να είσαι μαζί τους και κάνουν την κάθε στιγμή ξεχωριστή και μοναδική. Η Άννα, η Άννα-Νίκη, η Αγγελική, η Αφροδίτη, η Εβίνα, η Εβίνα, η Ελεάννα, η Έλενα, η Ιωάννα, η Κατερίνα, η Λολιτα, η Ολγα, η Στέλλα και η Στέλλα, ο Κόουτς Κεραμιδάς, η Κόουτς Καφαντάρη, ο Κόουτς Τσίκληρας, ο κύριος Γιάννης, η Νατάσσα, η Κική και ο κύριος Ανδρέας έχουν τη δυνατότητα να σε κάνουν να χαμογελάς και να κάνουν κάθε μας στιγμή μοναδική και ιδιαίτερη. 

Μπαίνοντας στο γήπεδο τη Δευτέρα το απόγευμα και βλέποντας όλα αυτά τα πρόσωπα και τα ρούχα μας και το γήπεδο της προετοιμασίας μας. νομίζω ότι οι περισσότερες - έως όλες - ξαναφέραμε στις μνήμες μας τις, όχι και τόσο μακρινές, αναμνήσεις του πανευρωπαϊκού και το πώς μας έκανε να νιώσουμε. Αλλά, επίσης, ξέρουμε ότι τώρα πια έχουμε θέσει τον πήχη αρκετά ψηλά και θα πρέπει να τον κρατήσουμε εκεί. Γι’ αυτό το λόγο, όλες οι μέρες των προπονήσεων μας αποτελούνται από σκληρή δουλειά και συγκέντρωση για τον μοναδικό μας στόχο αυτό το Νοέμβριο, να πάμε και να διεκδικήσουμε και τα δυο μας παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο αλλά έχουμε αποδείξει σαν ομάδα ότι πάντα θέλουμε να κερδίζουμε και κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να το καταφέρουμε. Αυτό θα γίνει και σε αυτά τα δυο παιχνίδια. Θα παίξουμε, θα παλέψουμε, θα βουτήξουμε στο παρκέ για μια μπάλα, θα διεκδικήσουμε κάθε ριμπάουντ, θα ακούσουμε τους προπονητές μας και θα έχουμε το πάθος και τη δίψα της νίκης. 

Ελπίζουμε ο κόσμος να είναι μαζί μας νοητά πρώτα στη Πορτογαλία και να μας υποστηρίζει, και επίσης την επόμενη βδομάδα στη Κοζάνη να τον έχουμε κυριολεκτικά μαζί μας και να τον νιώσουμε σαν τον 6ο μας παίκτη μέσα στο γήπεδο. 

 

1....2....3....HELLAS!»  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.