Άρτεμις Σπανού: «ΥΠΕΡΟΧΟ»

Written by  Νοε 18, 2017

Οι πρώτες υποχρεώσεις της Εθνικής Γυναικών για τη νέα αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκαν και η Άρτεμις Σπανού μοιράζεται μέσω του blog της στο agapotobasket.gr τα συναισθήματα της στέλνοντας το δικό της ευχαριστώ στον κόσμο της Κοζάνης για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε. 

«Λίγες μέρες μετά τον αγώνα στη Κοζάνη και ακόμα ανατριχιάζω όταν σκέφτομαι την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο κλειστό γήπεδο της Κοζάνης!! Τσουχτερό το κρύο έξω αλλά μέσα έβγαζε φωτιές το γήπεδο από την προσέλευση και τη στήριξη του κόσμου στην ομάδα μας. Πιστεύαμε ότι θα έχουμε κόσμο στη παιχνίδι μας αλλά οι 3500 θεατές ήταν κάτι το οποίο δεν το είχαν σκεφτεί ότι θα μπορούσε να συμβεί...και μην ξεχνάμε ότι το παιχνίδι ήταν και μεσοβδόμαδα και με κακοκαιρία όποτε το έκανε ακόμα πιο δύσκολο. Για ακόμη μια φορά εκ μέρους όλης της ομάδας θα ΣΑΣ ευχαριστήσω για τη παρουσία σας στο γήπεδο και για την υποστήριξη σας. Όπως είπαν όλες οι συμπαίκτριες μου έτσι και εγώ θα συμφωνήσω ότι όλος αυτός ο κόσμος ήταν ο 6ος παίκτης μας μέσα στο γήπεδο και σε περιόδους που η ομάδα «έπεφτε» ενεργειακά, τότε ΕΣΕΊΣ ήσασταν που μας δίνατε το έξτρα κίνητρο για να βγει μια καλή άμυνα η για να κάνουμε ακόμα ένα σπριντ η για να πάρουμε ένα δύσκολο ριμπάουντ! Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!

Αυτές οι 10 μέρες θα μπορούσα να πω πως ήταν κουραστικές λόγω ταξιδιών και παιχνιδιών, αλλά το μόνο σίγουρο ήταν ότι άξιζε τον κόπο και την κούραση μας, γιατί όπως είπα και στο προηγούμενο μου κείμενο, το να παίζεις για τα χρώματα της χώρας σου είναι κάτι πραγματικά ΥΠΈΡΟΧΟ! Και επίσης κάνοντας το 2/2 βοηθάει στο να το διασκεδάζεις και ακόμα περισσότερο!

Ήρθε η ώρα όμως για επιστροφή στις ομάδες μας και στη ρουτίνα μας και στα πρωταθλήματα μας. Βρίσκομαι ήδη στη Πολωνία και έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο μας παιχνίδι την Κυριακή. Η ομάδα είναι ευδιάθετη και γεμάτη ενθουσιασμό και είμαστε έτοιμες για νέες προκλήσεις και νέο ανταγωνισμό στο πολωνικό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρωλίγκα.

Go for more...Go CCC!!!!!»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.