«Καλή άνοιξη» από... το χιονισμένο Πολκοβίτσε!

Written by  Μαρ 27, 2018
Στο Πολκοβίτσε η άνοιξη έχει... αργήσει λίγο να φτάσει και τα χιόνια ακόμα να λιώσουν κάνοντας την Άρτεμις Σπανού να νοσταλγεί λίγο παραπάνω την Ελλάδα και να ζητάει να της «στείλουμε» λίγο ήλιο!  Από το στέκι της, στην Πολωνική πόλη και  με την αγωνιστική σεζόν να μπαίνει σιγά σιγά στην τελική της ευθεία, η Ελληνίδα διεθνής μοιράζεται τις σκέψεις της μαζί μας μέσω του blog της στο agapotobasket.gr. 
 
«Καλημέρα και καλή εβδομάδα από το κρύο Πολκοβιτσε. 
 
Πριν μια βδομάδα είχαμε χιονοθύελλα και έτσι υποδεχτήκαμε και την άνοιξη επίσης. Στείλτε μας λίγο ήλιο Ελλάδας από εδώ γιατί τα χιόνια ακόμα να λιώσουν...

Αλλά εκτός καιρού όλα κυλούν ομαλά εδώ για εμένα και την ομάδα μου. Άλλο ένα παιχνίδια έμεινε για το τέλος της κανονικής περιόδου και μετά ξεκινάνε η «δεύτερη περίοδος του πρωταθλήματος» η αλλιώς τα πλέι-οφ! Η ομάδα είναι στην πρώτη τριάδα  της κανονικής περιόδου και τώρα μένει απλά να δούμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε στον πρώτο γύρο. 

Φέτος η ομάδας μας έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα με την απόδοση της σε Ευρωλίγκα και πολωνικό πρωτάθλημα αλλά μετά από καιρό οι παίκτριες μεταξύ μας, αφού έχουμε μάθει η μια την άλλη, μπορούμε να πούμε πως νιώθουμε ασφάλεια και έχουμε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για την τελική ευθεία αυτής της σεζόν. Είμαστε έτοιμες και στείλετε μας και εσείς όλη τη θετική σας ενέργεια για να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μπασκετική μας χρονιά.
  
Επίσης μέσα από το μπλογκ μου θα ήθελα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του φετινού κυπέλλου Ελλάδας αλλά και τους Φάρο, Αθηναϊκό και ΠΑΟΚ που ήταν οι ομάδες του final 4 και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Συγχαρητήρια σε όλους και επίσης καλή επιτυχία για το υπόλοιπο της σεζόν και τα ελληνικά πλέι οφ. Θα συνεχίσω να σας παρακολουθώ. 

Σας γράφω σήμερα από το συνηθισμένο στέκι μου την καφετέρια “Magiel” εδώ στο Πολκοβίτσε... Εδώ που περνούσε ώρες και ο κόουτς Πρέκας για να κάνει το σκάουτινγκ της ομάδας μας. (χαχα). Κάνει ωραίο καφέ γιαυτό, κόουτς σωστά;;
  
Ελπίζω όλοι να είχατε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο και να έχετε γεμίσει μπαταρίες για τη βδομάδα που έχουμε μπροστά μας. Σας στέλνω το χαμόγελο μου και τη θετική μου ενέργεια από εδώ. Καλή άνοιξη να έχουμε ☺». 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.