«Ενέργεια, καρδιά, πάθος για την Εθνική μας»

Written by  Νοε 07, 2019

Η στιγμή της σεζόν που κάθε διεθνής παίκτρια περιμένει με ανυπομονησία. Η στιγμή που θα βάλει στην άκρη την εμφάνιση του συλλόγου της και φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο. Αυτή η στιγμή έφτασε καθώς την Κυριακή (10/11), η Εθνική ομάδα των Γυναικών, θα συγκεντρωθεί για πρώτη φορά, για την πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2021. 

Νέα σελίδα, νέα αρχή, μεγάλη πρόκληση, ισχυρό κίνητρο αλλά και πολλή όρεξη συνθέτουν αυτή την πρεμιέρα, όπως γράφει και η Άρτεμις Σπανού που μοιράζεται τις σκέψεις της, μέσω του προσωπικού της blog στο Agapotobasket.gr.

«Πέμπτη πρωί, νωρίς ακόμα για τους περισσότερους, είχαμε παιχνίδι χθες και πήρε αρκετή από την ενέργεια και τα αποθέματα μας, δεν έχω κοιμηθεί πολλές ώρες και είμαι ήδη στο αεροδρόμιο αλλά μπορώ να πω πως νιώθω πολύ καλά!!!

Και έχω αρκετούς λόγους για να νιώθω καλά. Πρώτον, χθες κερδίσαμε εκτός την ομάδα της Καϊσέρι για τον όμιλο μας στο Γιούροκαπ. Ήταν ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ξεκινήσαμε άσχημα  το πρώτο δεκάλεπτο και στην μεγαλύτερη περίοδο του παιχνιδιού κυνηγούσαμε στο σκορ. Στο τέλος όμως καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. 

Δεύτερον, αυτή τη στιγμή είμαι αεροδρόμιο και επιστρέφω στην Ελλάδα για λίγες μέρες όπου θα έχω τη δυνατότητα να δω τους δικούς μου.

Τρίτον και βασικό!!!! Έρχομαι Ελλάδα για τους προκριματικούς αγώνες με την εθνική μας ομάδα. Αυτό η αλήθεια είναι που με κάνει να είμαι ενθουσιασμένη. Έχει περάσει ακριβώς ένας χρόνος από τις τελευταίες επίσημες υποχρεώσεις και αγώνες με την εθνική μας ομάδα και μπορώ να πω πως μου έχει λείψει. Επίσης μου έχει λείψει το να αγωνιστώ μπροστά στο δικό μας κόσμο και στη χώρα μας. 

Όπως θα έχετε διαβάσει ήδη, μαζευόμαστε την Κυριακή 10 του μήνα για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και η προετοιμασία για τους δυο πρώτους  αγώνες. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου μπροστά μας σε αυτό το μπρεικ των παραθύρων καθώς ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Σλοβενία στις 14 του μήνα και ο δεύτερος στη Χαλκίδα στις 17 του μήνα. 3-4 μέρες προπονήσεων όλες μαζί και κατευθείαν το πρώτο παιχνίδι για εμάς. Δύσκολο;; Σίγουρα!!!! Πρόκληση;;; Σίγουρα!!! Αλλά και σε ποιον δεν αρέσει αυτός ο συνδυασμός;; Ξέρουμε ότι θα είναι κάτι καινούργιο για εμάς και διαφορετικό, σαφώς, αλλά πιστεύω πως όλες μας είμαστε έτοιμες να ανταποκριθούμε θετικά σε αυτή τη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας!!! 

Είμαι ενθουσιασμένη, είμαι έτοιμη, έχω όρεξη, έχω κίνητρο, αγαπώ την εθνική μας ομάδα και είμαι έτοιμη εγώ και άλλες 15 συμπαίκτριες μου να παίξουμε 2 παιχνίδια για τη χώρα μας με ενέργεια , καρδιά , πάθος και να τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα ξεχωριστά.  

Επίσης, περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει σε αυτή μας τη προσπάθεια την Κυριακή 17 του μήνα στο κλειστό της Χαλκίδας και να μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια σε ένα δύσκολο παιχνίδι εναντίον της Ισλανδίας.

Περιμένουμε να σας δούμε όλους εκεί». 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.