Οι 48 ώρες στην Αμερική!

Written by  Μαρ 06, 2020

Η Άρτεμις Σπανού εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται και επίσημα στο Hall of Fame του Robert Morris, με τη διεθνή φόργουορντ να κάνει ξανά το υπερατλαντικό ταξίδι για ένα μοναδικό λόγο αυτή τη φορά.  


Η  Άρτεμις Σπανού, μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματα της από το ταξίδι-αστραπή αλλά και την επίσημη τελετή, μέσω του προσωπικού της blog στο Agapotobasket.gr.


«Καλησπέρα και πάλι στην παρέα από το εξωτικό μας Πολκοβιτσε.

3 μέρες έχω που έχω γυρίσει από Αμερική μετά την επίσκεψη μου στο κολλέγιο και ακόμα μου φαίνεται απίστευτο όλο αυτό που έγινε και έζησα. Για αυτούς που δεν γνωρίζουν, 28 Φεβρουαρίου ήταν η ημέρα που μπήκα επίσημα στο hall of fame του Robert Morris, το κολλέγιο στο οποίο επέλεξα πριν 10 χρονια για να παίξω μπάσκετ αλλά και να πάρω το πτυχίο μου.

Έφτασα στο Pittsburgh το βράδυ της Πέμπτης και την επόμενη ημέρα ήταν το δείπνο της βράβευσης. Το πρωί της Πέμπτης πριν μπω στο αεροπλάνο με ενημέρωσαν επίσης ότι θα πρέπει να δώσω και ένα μικρό λόγο όταν θα μου δώσουν το βραβείο. Εκεί αγχώθηκα λίγο η αλήθεια είναι αλλά στο τέλος κατάφερα να βγάλω ένα 15λεπτο λόγο και χωρίς καν να το καταλάβω! Την επόμενη μέρα το Σάββατο ήταν το παιχνίδι των αγοριών του κολλεγίου και στο ημίχρονο μας ανακοίνωσαν και πάλι μπροστά σε όλους τους θεατές και ήταν υπέροχο το πως όλη η αρένα σηκώθηκε να μας χειροκροτήσει για το επίτευγμα μας.

Κατάφερα να δω πολλά οικεία πρόσωπα και να πάρω πολλά χαμόγελα από ανθρώπους που ήξεραν την πορεία μου όσο ήμουν στο κολλέγιο και επίσης και πολύ σημαντικό για εμένα το ότι κατάφερα να περάσω χρόνο με ανθρώπους που έχω στενές σχέσεις ακόμα από εκεί. Πιστεύω αυτές ήταν για εμένα οι πιο δυνατές στιγμές αυτού του ταξιδιού, το ότι πέρασα πολύτιμο χρόνο με ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, αλλά δεν μπορώ να τους βλέπω όσο συχνά θα ήθελα.

Ήμουν στην Αμερική για κυριολεκτικά 48 ώρες όποτε όλα έγιναν πολύ γρήγορα όταν ήμουν εκεί αλλά αφού επέστρεψα στην Ευρώπη και είχα το χρόνο να σκεφτώ και να καταλάβω πραγματικά τι έχει γίνει μπορώ να σας πω ότι το συναίσθημα είναι πραγματικά απίστευτο. Κατάλαβα πια ότι το όνομα μου θα βρίσκεται στους τοίχους του κολλεγίου για πάντα και όλο αυτό ήρθε πραγματικά μέσα από την σκληρή δουλειά, την υπομονή και τη θέληση. Με τιμήσανε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο άθλημα που αγαπώ και μου έδειξαν πόσο πραγματικά με εκτιμούν για όλα όσα πρόσφερα στο πρόγραμμα τους. Και τους είμαι ευγνώμων πραγματικά για την ευκαιρία που μου δώσανε να πραγματοποιήσω το αμερικανικό όνειρο μου και να μου προσφέρουν και μια πολύτιμη υποτροφία για να σπουδάσω παράλληλα με το μπάσκετ. Το Robert Morris θα είναι πάντα ένα μεγάλο κομμάτι μου και μια οικογένεια που πάντα θα αγαπώ και σέβομαι.

Και τέλος σας ευχαριστώ όλους εσάς που πήρατε το χρόνο να μου γράψετε ένα μικρό μήνυμα για αυτή την επίτευξη. Σημαίνει πολλά!»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.