Με Απόλλωνα ξεκινά το σερί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ

Written by  Ιαν 13, 2014

Χωρίς προβλήματα και με την ψυχολογία ανεβασμένη έπειτα από την νίκη στη Βιτόρια επί της Λαμποράλ Κούτσα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο άδειο λόγω της τιμωρίας του ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Πάτρας για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος.

 

Οι «πράσινοι» ξεκινούν μια σειρά εντός έδρας αγώνων, μέσα σε μία εβδομάδα και θέλουν το απόλυτο για να κάνουν αποφασιστικά βήματα για την κατάκτηση και των τριών στόχων τους. Με τον Απόλλωνα ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει μία καλή προπόνηση και την ευκαιρία να διαχειριστεί το υλικό του, ώστε να είναι όλοι οι παίκτες ξεκούραστοι, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές για την Τρίτη αγωνιστική του Top 16 και στη συνέχεια, η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του Πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που θα παίζει τις τελευταίες του ελπίδες για κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και όλοι θα είναι στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τους πατρινούς, όπου αναμένεται να χρησιμοποιηθούν παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, αλλά και να γίνουν δοκιμές σχημάτων και συστημάτων που ενδεχομένως χρησιμοποιηθούν στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.