Πεδουλάκης: «Να μας γίνει μάθημα»

Written by  Ιαν 13, 2014

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος «έκρουσε τον κώδωνα» του κινδύνου προς τους παίκτες του, καθώς ακολουθούν πολύ δύσκολες αναμετρήσεις.

 

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στάθηκε κυρίως στην απώλεια συγκέντρωσης και στα πολλά χαμένα ριμπάουντ της ομάδας του και τόνισε πως ενδεχόμενη επανάληψη αυτού του φαινομένου μπορεί να στοιχήσει στην ομάδα του.

«Δεν προσεγγίσαμε σωστά το ματς. Δεν είχαμε ενέργεια και μεγάλο κίνητρο κι αυτό ήταν λάθος. Στο πρώτο ημίχρονο φύγαμε από την τακτική μας γιατί θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Στην αρχή του τρίτου δεκάλεπτου σφίξαμε την άμυνά μας και πήραμε μια διαφορά, αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι η εικόνα που ακολούθησε. 

Στην επίθεση μπορεί να είσαι κρύος και να αστοχήσεις, αλλά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να χάσεις όλα τα αμυντικά σου ριμπάουντ. Εκεί δεν προσεγγίζουμε σωστά το παιχνίδι. Τα παιδιά που έρχονται από πίσω πρέπει να καταλάβουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που προσπαθεί να βρει ρυθμό μέσα από την άμυνα και αυτό είναι ένα καλό μάθημα για όλους για να καταλάβουμε που είμαστε και τι φανέλα φοράμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλων Πατρών, που κάνει μια καλή προσπάθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Αντώνης Φώτσης, που εξέφρασε την ευχή η συγκεκριμένη κακή εμφάνιση να γίνει μάθημα για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του για την συνέχεια. «Σίγουρα δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Πάτρα δεν έχει καλούς παίκτες και καλή ομάδα. Έπαιξαν πιο συγκεντρωμένα από εμάς. Από το σημερινό ματς κρατάμε μόνο τη νίκη και ελπίζω αυτή η κακή εμφάνιση να μας γίνει μάθημα, αφού ακόμη και μια κακή εμφάνιση μπορεί να σου δώσει πράγματα», ανέφερε ο διεθνής πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού.  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.