Στα Χανιά το 21ο ALL STAR GAME

Written by  Ιαν 16, 2014

Η Κρήτη έχει την τιμητική της φέτος, καθώς, μετά τον τελικό Κυπέλλου που θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο, τα Χανιά επελέγησαν για να φιλοξενήσουν το 21ο ALL STAR GAME που θα διεξαχθεί στις 8-9 Μαρτίου.

 

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, «ο ζήλος που επέδειξαν οι θεσμικοί φορείς των Χανίων και η αγάπη του φίλαθλου κοινού της Κρήτης για το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα, απλοποίησαν τα πράγματα για τους ανθρώπους του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής του 21ου ALL STAR GAME. Έτσι λοιπόν η μεγάλη γιορτή επιστρέφει στην Κρήτη, τέσσερα χρόνια μετά την διεξαγωγή του 18ου ALL STAR GAME στο κλειστό "Δύο Αοράκια" της Νέας Αλικαρνασσού».

Το 21ο ALL STAR GAME θα πραγματοποιηθεί στις 8-9 Μαρτίου στο υπερσύγχρονο κλειστό του Κλαδισού. Αυτή θα είναι η τρίτη σημαντική μπασκετική γιορτή που θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη τη φετινή σεζόν, αφού ήδη το κλειστό «Δύο Αοράκια» έχει φιλοξενήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Λοκομοτίβ Κούμπαν, για την δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα, ενώ σε λίγες μέρες θα φιλοξενήσει και τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.