Αυλαία στον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος

Written by  Ιαν 18, 2014

Μπορεί οι αγώνες των δύο «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα, αλλά και το μεταξύ τους ντέρμπι την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ να μονοπωλούν το ενδιαφέρον, ωστόσο, η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ κρύβει και άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

 

Η 14η αγωνιστική ξεκινά με τον Ηλυσιακό με φόρα από την νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Ρεθύμνου να υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας, που έκανε καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ στην αυλαία του πρώτου γύρου, αλλά και τον αγώνα μεταξύ της Ν. Κηφισιάς που εντυπωσιάζει στην πρώτη της παρουσία στη μεγάλη κατηγορία με τα Τρίκαλα που θα δώσουν μάχη για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ συνεχίζει με την κρίσιμη αναμέτρηση του Άρη με τον ανεβασμένο φέτος ΚΑΟΔ στο «Αλεξάνδρειο», στον πρώτο αγώνα με τον Μίλαν Μίνιτς στον πάγκο του.

Η αγωνιστική συνεχίζει αύριο με τις αναμετρήσεις ανάμεσα στον Πανιώνιο που θα έχει τα δάχτυλα «σταυρωμένα» αναμένοντας ήττα του Ολυμπιακού για να ανέβει και πάλι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με τον Πανελευσινιακό, τον αγώνα επιβίωσης του τελευταίου στη βαθμολογία Ίκαρου Χαλκίδας με το Ρέθυμνο που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τον Γιώργο Καλαφατάκη στον πάγκο απέναντι στην ομάδα, με την οποία ξεκίνησε τη χρονιά, ενώ το πρόγραμμα κλείνει με την αναμέτρηση στη Ρόδο του τοπικού Κολοσσού με τον ΠΑΟΚ.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται, φυσικά, με το μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό που με νίκη εξασφαλίζει το πλεονέκτημα έδρας μέχρι τέλους και τον Ολυμπιακό, που θα παίξει τις τελευταίες του ελπίδες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αναμετρήσεων:

Σάββατο 18 Ιανουαρίου


Αλεξάνδρειο 18.00 Άρης-ΚΑΟΔ (Φούφης-Γεωργιάδης-Τζαφλέρης)  

ΚΓ Ι. Ζηρίνης 16.00 ΑΕ Ν.Κηφισιάς-Τρίκαλα (Πουρσανίδης Γ-Σώμος-Ανδρικόπουλος)
ΔΓ Ιλισίων 16.00 Ηλυσιακός-Απόλλων Π. (Γκόντας-Ταβουλαρέας-Καλδίρης)


Κυριακή 19 Ιανουαρίου
ΔΓ Ν. Σμύρνης 16.00 Πανιώνιος-Πανελευσινιακός (Καρακατσούνης-Ψαριανός-Τσούνας)
ΔΑΚ Κανήθου 16.00 Ίκαρος Χ.-Ρέθυμνο (Πηλοϊδης-Αφεντουλίδης-Μητσόπουλος)
Βενετόκλειο 16.00 Κολοσσός Ρ.-ΠΑΟΚ (Τανατζής-Παναγιώτου-Δέσλης)


Δευτέρα 20 Ιανουαρίου


ΟΑΚΑ 19.30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (Χριστοδούλου-Σχινάς-Αναστόπουλος)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.