Με υψηλό ηθικό για τη νίκη με Ολυμπιακό

Written by  Ιαν 19, 2014

Χωρίς προβλήματα και με την ψυχολογία του σε υψηλό επίπεδο, συνέχισε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου του Πρωταθλήματος, στο οποίο, με νίκη, εξασφαλίζει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς.

 

Η νίκη επί της Αναντολού Εφές την Παρασκευή για την τρίτη αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα έφερε ακόμα μεγαλύτερη ευφορία στο «τριφύλλι» που τον τελευταίο μήνα διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και μία νίκη ακόμα σε ένα ντέρμπι απέναντι στον λαβωμένο «αιώνιο» αντίπαλο θα είναι μία ακόμα μεγάλη τόνωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αλλά και ένα τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ, καθώς θα του έχει επιφέρει ένα ακόμα ισχυρό χτύπημα στον ήδη πληγωμένο εγωισμό του.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αφού όλοι οι παίκτες του είναι καλά και σε καλή φόρμα, ενώ κατάφερε να κάνει και καλή διανομή του χρόνου απέναντι στην τουρκική ομάδα, ώστε οι παίκτες του να έχουν φρεσκάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Βαθμολογικά το παιχνίδι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού ναι μεν με νίκη εξασφαλίζει το πλεονέκτημα της έδρας ως τους τελικούς, αλλά ακόμα και με ήττα ο Παναθηναϊκός παραμένει πρώτος και το μόνο που θα έχει να σκεφτεί είναι να μην έχει άλλα στραβοπατήματα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

Το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο και η ατμόσφαιρα να είναι υπέρ του Παναθηναϊκού που θέλει μία ακόμα νίκη επί του «αιωνίου» του αντιπάλου για να επιβεβαιώσει πως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.