Προπόνηση με τις ευχές του… «Ζοτς»!

Written by  Ιαν 23, 2014

Αποφασισμένος να «πληγώσει» τον πρώην προπονητή του και τον άνθρωπο που δημιούργησε τη δυναστεία του τα προηγούμενα χρόνια, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει απόψε στην Κωνσταντινούπολη να πετύχει απέναντι στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στο Top 16 και να παραμείνει πρώτος στην βαθμολογία του πέμπτου ομίλου.

 

Οι «πράσινοι» δηλώνουν πως το προβάδισμα που έχουν αποκτήσει μέχρι στιγμής δεν είναι τέτοιο που τους επιτρέπει να εφησυχάσουν και πως έχουν βρεθεί στην Τουρκία προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη και να πάρουν ο,τι καλύτερο τους αναλογεί. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε ξεκάθαρα κατά την αναχώρηση της ομάδας ότι «δεν πάμε για τουρισμό», κάτι που θέλει να περάσει και στους παίκτες του, οι οποίοι κρατούν χαμηλούς τόνους και δηλώνουν πως θα παλέψουν για κάθε παιχνιδι ξεχωριστά.

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για πρώτη φορά από τότε που αποχώρησε από την ομάδα και αυτό από μόνο του είναι μια πολύ σημαντική ιδιαιτερότητα. Παρ’ όλα αυτά, οι σχέσεις που έχουν χτίσει οι δύο πλευρές όλα αυτά τα χρόνια είναι εξαιρετικές και αυτό θα φανεί από το γεγονός ότι, όπως παραδέχονται, θα είναι αντίπαλοι μόνο για τα 40’ του αγώνα.

Ο ίδιος ο «Ζοτς» έκανε τα παραπάνω πράξη, καθώς υποδέθηκε τους νταμπλούχους Ελλάδας στο γήπεδο πριν από την προπόνησή τους και είχε εγκάρδιους χαιρετισμούς και συνομιλίες τόσο με τους παλιούς γνώριμους, Δημήτρη Διαμαντίδη, Μάικ Μπατίστ και Φραγκίσκο Αλβέρτη, αλλά και με τον Αργύρη Πεδουλάκη, με τον οποίο είχε μια σύντομη συνομιλία, κατά την οποία τον συνεχάρη για τη δουλειά που έχει κάνει ως τώρα και του ευχήθηκε καλή τύχη στο υπόλοιπο της σεζόν.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.