O Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κατέκτησε το 2ο HNC COIN SUPER CUP

Written by  Σεπ 26, 2021

Μέσα σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο «Δημήτριος Τόφαλος» της Πάτρας, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ νίκησε με 92-83 τον Προμηθέα και κατέκτησε το 2ο HNC COIN SUPER CUP.

Πολυτιμότερος παίκτης του τελικού ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης με 14 πόντους κι έξι ριμπάουντ ενώ πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου με 20 πόντους. Από την πατρινή ομάδα που πάλεψε μέχρι το τέλος, κορυφαίος ήταν ο Μάιλς με 18.

Oι «πράσινοι» ήθελαν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν, το πρώτο SUPER CUP της ιστορίας τους και να κατακτήσουν τουλάχιστον έναν τίτλο για 27η σεζόν. Αυτό είχε ως συνέπεια να βρίσκουν απαντήσεις στα προβλήματα που έβαζε ο Προμηθέας στη διάρκειας της αναμέτρησης.

Με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας από τα 6.75 οι παίκτες του Λουίς Κασιμίρο πήραν προβάδισμα με 22-17 στο 8’. Κάπου εκεί ήρθε η πρώτη αντίδραση των «πράσινων» με επιμέρους σκορ 16-1 στη δεύτερη περίοδο και πρωταγωνιστή τον Νεμάνια Νέντοβιτς. Μάλιστα, το τρίποντο του Σέρβου από τη γωνία έφερε τους «πράσινους» στο +10 για πρώτη φορά (33-23 στο 12'). Ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο και μπήκε μπροστά με 53-39 στο ημίχρονο.

Οι Πατρινοί προσπάθησαν να πουν την τελευταία τους λέξη στις αρχές της τελευταίας περιόδου με συνεχόμενες επιθετικές λύσεις από τον Χάρη Γιαννόπουλο, με αποτέλεσμα ο Προμηθέας να μειώσεις σε 84-79 στο 37’ αλλά στα κρίσιμα σημεία ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρήκε τις λύσεις, ώστε να φτάσει στην επικράτηση.

Τα δεκάλεπτα: 26-23, 53-39, 76-63, 92-83.

Για τα στατιστικά της αναμέτρησης πατήστε εδώ

Πηγή και φωτό: esake.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.