Στη Μάλαγα περιμένοντας τον Γκιστ ο Παναθηναϊκός

Written by  Φεβ 13, 2014

Την επιστροφή του στις νίκες έπειτα από δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα θα επιδιώξει απέναντι στην επικίνδυνη Μάλαγα ο Παναθηναϊκός για να κάνει ένα ακόμα βήμα για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στα play off της Ευρωλίγκα.

 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την ενόχληση στους προσαγωγούς που τον κράτησε εκτός τελικού Κυπέλλου, προκειμένου να γνωρίζει αν θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ – σέντερ αποτελεί πολύ σημαντική μονάδα για τον Παναθηναϊκό και ενδεχόμενη απουσία του σε ένα σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι, αποδυναμώνει αισθητά τη ρακέτα του «τριφυλλιού».

Κατά τα λοιπά, ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και προετοιμάζεται για το παιχνίδι με στόχο τη νίκη που αφενός θα τερματίσει το αρνητικό σερί των τελευταίων δύο αγωνιστικών, αφετέρου, θα τον ανεβάσει στο 4-2 και θα τον οδηγήσει στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με καλή ψυχολογία και πολλές πιθανότητες να φτάσει στο στόχο του.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την επικινδυνότητα της αντιπάλου, η οποία είναι άκρως επιθετική ομάδα που τρέχει πολύ στον αιφνιδιασμό και παίρνει πολλά επιθετικά ριμπάουντ και τόνισε πως, αν ο Παναθηναϊκός θέλει να έχει τύχη να φύγει με το διπλό, θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.