Πεδουλάκης: «Δεν είχαμε σταθερότητα στην άμυνα»

Written by  Φεβ 14, 2014

Η απώλεια των αμυντικών ριμπάουντ ήταν η κύρια αιτία κατά τον Αργύρη Πεδουλάκη της ήττας από την Μάλαγα, ενώ σημαντικός παράγοντας ήταν και η κόπωση που άρχισε να εμφανίζεται όσο η αναμέτρηση όδευε προς το τέλος της.

 

 «Παρουσιαστήκαμε με πολλά προβλήματα σε αυτό το παιχνίδι. Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι δεν είχαμε τη σταθερότητα που μας χαρακτηρίζει. Παράλληλα, αντιμετωπίσαμε προβλήματα και στο κομμάτι του αμυντικού ριμπάουντ. Η Ουνικάχα Μάλαγα είχε 14 επιθετικά ριμπάουντ και εμείς 3. Το γεγονός αυτό της έδωσε τη δυνατότητα να εκδηλώσει περισσότερες επιθέσεις. Σε πολλές εξ’ αυτών έβαλε δύσκολα σουτ τα οποία της έδωσαν ψυχολογία. Επίσης, στο δεύτερο μέρος αρχίσαμε να μένουμε και από δυνάμεις. Από την άλλη, η Ουνικάχα Μάλαγα, είχε ενέργεια, πήρε το μομέντουμ του αγώνα και μαζί τη νίκη», ανέφερε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Η απουσία του Τζέιμς Γκιστ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, αφού η αδυναμία κάτω από το καλάθι ήταν εμφανής για τον Παναθηναϊκό και, όπως ήταν φυσικό, ο προπονητής του δεν απέφυγε σχετική ερώτηση.

 «Ο Γκιστ δεν έπαιξε πολύ απλά γιατί είναι τραυματίας. Δοκίμασε το πρωί να προπονηθεί αλλά δεν μπόρεσε», απάντησε χαρακτηριστικά ο κ. Πεδουλάκης. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.