Φιέστα και φιλανθρωπία στο ΟΑΚΑ

Written by  Φεβ 16, 2014

Με τους φιλάθλους να γιορτάζουν την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και το μυαλό στο ντέρμπι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την έκπληξη του πρωταθλήματος ΑΕ Ν. Κηφισιάς στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

 

Οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα από τη Μάλαγα για την Ευρωλίγκα, αρχικά να ευχαριστηθούν το αποψινό παιχνίδια απέναντι σε μία ομάδα που έχει κερδίσει πολλούς φιλάθλους με την μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα, αλλά και να ξεκουράσουν παίκτες ενόψει της πολύ σπουδαίας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στο Top16.

Ο Τζέιμς Γκιστ δεν θα είναι για μία ακόμα φορά στην διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη, με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ - σέντερ να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».

Η αποψινή αναμέτρηση έχει επίσης δύο πολύ σπουδαίες στιγμές. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ, παράλληλα, θα μπορούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο γήπεδο να φέρουν υλικά, τρόφιμα, ρούχα και κλινοσκεπάσματα για τους πληγέντες από τον σεισμό στην Κεφαλονιά.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.