Πρώτη του Ράιτ, ένα μήνα εκτός ο Κάρι

Written by  Φεβ 22, 2014

Οι πανηγυρισμοί για τη νίκη επί του Ολυμπιακού τελείωσαν και ο Παναθηναϊκός στρέφεται πια στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα και το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου του Top 16 με νέο πρόσωπο τον Ράιτ και την απώλεια του Κάρι για περίπου ένα μήνα.

 

Οι «πράσινοι» με τη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου ξαναμπήκαν και πάλι στο παιχνίδι της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης στον πέμπτο όμιλο του Top 16, ενώ, ταυτόχρονα, τσάκισαν ακόμα περισσότερο το ηθικό του αντιπάλου τους ενόψει της συνέχειας τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο Πρωτάθλημα.

Πλέον, με καλύτερη ψυχολογία επικεντρώνονται στην πιο κρίσιμη φάση της ευρωπαϊκής τους πορείας, αλλά και στο πρωτάθλημα, όπου ήδη βεβαίως έχουν εξασφαλίσει από καιρό το πλεονέκτημα έδρας. Στην καλή ψυχολογία συμβάλλει και η παρουσία του Ζακ Ράιτ, ο οποίος ολοκλήρωσε και τυπικά την μεταγραφή του στο «τριφύλλι» και έπιασε αμέσως δουλειά, ώστε να είναι έτοιμος να προσφέρει όποτε του χρειαστεί. Ο Αμερικανός είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και το μόνο που χρειάζεται είναι η ενσωμάτωσή του στη φιλοσοφία της νέας του ομάδας.

Ο Ράιτ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, ξεκινώντας από τον προσεχή αγώνα με την Αρμάνι στο Μιλάνο, ενώ αναμένεται να πάρει και τη θέση του Μάικ Μπατίστ στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ανήκει πια στο παρελθόν, αλλά άφησε και απώλειες στον Παναθηναϊκό, αφού ο Ραμέλ Κάρι υπέστη οστικό οίδημα στην ποδοκνημική, κάτι που σημαίνει ότι θα τον αφήσει εκτός μάχης για περίπου ένα μήνα. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.