Έτοιμος για πρόβα... Final Four

Written by  Φεβ 27, 2014

Με φόντο τη νίκη που θα τον φέρει σε πλεονεκτική θέση απέναντι στους συνδιεκδικητές της δεύτερης θέσης ο Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα στον δεύτερο γύρο του  Top 16 απέναντι στην πολύ ανεβασμένη Αρμάνι Μιλάνο στο ίδιο γήπεδο όπου σε περίπου δέκα εβδομάδες θα φιοξενηθεί το Final Four της Ευρωλίγκα.

 

Οι γηπεδούχοι είναι μέχρι στιγμής η έκπληξη της φάσης της διοργάνωσης και έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης και του πλεονεκτήματος έδρας στα play off. Με όπλο την δυνατή έδρα θα προσπαθήσουν να κόψουν την πορεία του Παναθηναϊκού που μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού την προηγούμενη αγωνιστική μπορεί να συνεχίσει να ελπίζει πως θα είναι εκείνος που θα πετύχει τον ίδιο στόχο.

Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν χωρίς τον Ραμέλ Κάρι, ο οποίος ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα, ωστόσο, ντεμπούτο θα κάνει το νέο απόκτημα της ομάδας, Ζακ Ράιτ, ο οποίος ήρθε να δώσει σημαντικές ανάσες στον Δημήτρη Διαμαντίδη στο κομμάτι της οργάνωσης του παιχνιδιού.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν γλίτωσαν τις ταλαιπωρίες πριν από την έναρξη του αγώνα, καθώς αρχικά λόγων των αλλαγών στο πρόγραμμά τους εξαιτίας τν κακών καιρικών συνθηκών, κατά την προπόνηση της ομάδας το βράδυ της Τετάρτης υπήρξε ένα σύντομο μπλακ άουτ με αποτέλεσμα η προετοιμασία να διακοπεί για λίγο.

Ο  Αργύρης Πεδουλάκης έχει επισημάνει στους παίκτες του τις δυσκολίες της αναμέτρησης και περιμένει να τους δει να ανταποκρίνονται απέναντι σε μία πολύ σκληρή ομάδα, στην έδρα της οποίας οι άλλοι αντίπαλοι για την πρόκριση υπέστησαν βαριές ήττες.

Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας είναι αισιόδοξος πως οι παίκτες του θα ακολουθήσουν το πλάνο και με σοβαρότητα και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, θα μπορέσουν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.