Έτοιμος ο Λάσμε για την Λαμποράλ

Written by  Μαρ 03, 2014

Στον κρίσιμο αγώνα με την Λαμποράλ Κούτσα για την Ευρωλίγκα την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ στρέφεται πλέον ο Παναθηναϊκός μετά την νίκη του επί του Άρη για το πρωτάθλημα. Έτοιμος θα είναι ο Στεφάν Λάσμε.

 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε την ευκαιρία τόσο να ξεκουράσει τους παίκτες που έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο…κουπί μέχρι τώρα στις υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες, ώστε να αποκτούν εμπειρίες και να μπαίνουν στο κλίμα.

Παρ’όλα αυτά, όπως επεσήμανε όλοι πρέπει να προσπαθούν περισσότερο και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Στα αγωνιστικά, ο Στεφάν Λάσμε δεν αγωνίστηκε περισσότερο για προληπτικούς λόγους, αφού αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στον αντίχειρα και δυσκολεύεται να κρατήσει καλά τη μπάλα, ωστόσο, δεν αναμένεται να απουσιάσει από τον αγώνα των «πράσινων» με την Λαμποράλ για την ένατη αγωνιστική του Top 16, όπου η νίκη είναι επιβεβλημένη αν ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες ακόμα και για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.