O Ολυμπιακός κατέκτησε το Super Cup 2023

Written by  Σεπ 30, 2023

Τον πρώτο τίτλο της σεζόν κατέκτησε ο Ολυμπιακός καθώς επιβλήθηκε με 75-51 του Παναθηναϊκού στον τελικό του Super Cup 2023 by aegean islands. ΜVP του τελικού ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που σημείωσε 17 πόντους.

 

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο ματς και προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του, μεταφέροντας τη μπάλα κοντά στο καλάθι με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Οι «ερυθρόλευκοι» περιόρισαν τον Παναθηναϊκό και στο 8’ προηγήθηκαν με διψήφια διαφορά (14-4).

 

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είχαν τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση, ξεκινώντας από την καλή τους άμυνα κι έφτασαν να προηγούνται με 26-4 στα μέσα της δεύτερης περιόδου, έχοντας αποσυντονίσει πλήρως τους «πράσινους». Οι αλλαγές του Ολυμπιακού, δε σταμάτησαν τον φρενήρη ρυθμό που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» αφού με τα τρίποντα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη εκτόξευσαν τη διαφορά στους 28 πόντους (32-4), μετατρέποντας σε μονόλογο το πρώτο μέρος του τελικού του Super Cup 2023 by aegean islands. Tην ίδια στιγμή οι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν έβρισκαν στόχο από τα 6.75 (0/13 στο πρώτο μέρος).

 

 

Στην τρίτη περίοδο δεν άλλαξαν πολλά στην εξέλιξη της αναμέτρησης καθώς ο Παναθηναϊκός μπορεί να έκανε την απέλπιδα προσπάθεια να επιστρέψει αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού ο Ολυμπιακός είχε συνεχώς απαντήσεις με συνέπεια να συντηρεί τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα.

 

 

Τα δεκάλεπτα: 16-4, 37-11, 56-34, 75-51.

Πηγή και φωτό: esake.gr

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.