ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Όχι στη Βία»

Written by  Μάι 22, 2014

Ανακοίνωση προς τους φίλους του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον πρώτο τελικό του Πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό εξέδωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, ζητώντας την στήριξη στην προσπάθεια της ομάδας, χωρίς ακρότητες και επεισόδια που θα την αμαυρώσουν και θα οδηγήσουν σε ενδεχόμενη τιμωρία.

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι του Παναθηναϊκού

Η ομάδα μας ετοιμάζεται να διεκδικήσει έναν ακόμα τίτλο και να μας κάνει υπερήφανους για μια ακόμα φορά.

Γνωρίζοντας εκ των προτέρων την επιθυμία σας να ενισχύσετε την προσπάθεια των παικτών μας αλλά και την αγάπη σας στην ομάδα θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής:

-Λέμε ΟΧΙ στη ρίψη αντικειμένων, στη χρήση λέιζερ, στα υβριστικά συνθήματα και σε οποιαδήποτε ενέργεια θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

-Λέμε ΝΑΙ στην ενίσχυση της ομάδας με τη φωνή μας και μόνο με αυτή όπως και στις εκδηλώσεις μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

-Λέμε ΟΧΙ στον οποιονδήποτε θα θελήσει να παρεκτραπεί καθώς η ομάδα βρίσκεται πάνω απ’ όλους μας.

-Λέμε ΝΑΙ στην πίστη μας ότι ένα ακόμα τρόπαιο θα έρθει στο ΟΑΚΑ και στην επιθυμία μας ότι αυτό θα γίνει με το σωστό τρόπο.

-Λέμε ΟΧΙ στη βία.

-Λέμε ΝΑΙ στο φίλαθλο πνεύμα.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στο ΟΑΚΑ ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός στις Θύρες εισόδου και να διευκολυνθείτε εσείς.

Παρακαλούμε για την άριστη συνεργασία σας κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Μη διστάσετε να ρωτήσετε τον οποιονδήποτε αρμόδιο στο γήπεδο για οποιαδήποτε απορία σας.

Όλοι μαζί, ενωμένοι θα είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα ώστε να κατακτήσει έναν ακόμα τίτλο».

Στο μεταξύ, τα μέτρα ασφαλείας για την αναμέτρηση θα είναι πολύ αυστηρά και, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, είναι τα ίδια που ίσχυσαν και για τις προηγούμενες αναμετρήσεις τους για το Πρωτάθλημα, την Ευρωλίγκα και το Κύπελλο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Ευρεία σύσκεψη υπό τον Ταξίαρχο Βορειοανατολικής Αττικής κ.Πέτρο Κωνσταντή και υπό την παρουσία επιτελών της Αστυνομίας και της Ασφάλειας, εκπροσώπων του Παναθηναϊκού (κ.κ.Σιντιάκ-Μοιρέας-Γεωργαντής), του Ολυμπιακού (κ.Ζαχαρόπουλος) και του ΟΑΚΑ (κ.Βαλασιάδης) πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ με αντικείμενο τη λήψη μέτρων ασφαλείας ενόψει του πρώτο τελικού των πλέι οφ, την Πέμπτη (22/5 και ώρα 10μ.μ στο ΟΑΚΑ).

Ουσιαστικά τα μέτρα δεν διαφέρουν συγκριτικά με όσα είχαν ισχύσει κι εφαρμοστεί στις προηγούμενες εφετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την Ευρωλίγκα.

Συγκεκριμένα:

-Για την είσοδό τους στο κλειστό του ΟΑΚΑ οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα χρησιμοποιήσουν τις Θύρες 3,7,9,11,14,15,25,27,29,40 και 46 καθώς επίσης και αυτές των VIP 1 και 2.

-Θα παραμείνουν κλειστές οι θέσεις των πτυσσόμενων τμημάτων 103β, 105β και 107β καθώς επίσης και οι οχτώ πρώτες σειρές στα διαζώματα 134β, 136β και 138β.

-Οι πόρτες θ’ ανοίξουν στις 19.30 ενώ το γήπεδο θα είναι κλειστό από τις 14.00 και θα βρίσκεται υπό την επιτήρηση της αστυνομίας.

-Δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στις Θύρες εισόδου σε όποιον δεν διαθέτει εισιτήριο. Πρόσβαση θα υπάρχει μόνο προς τα εκδοτήρια αν κι εφόσον τα εισιτήρια δεν έχουν εξαντληθεί. Επίσης δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σε όσους φέρουν κράνος μοτοσυκλέτας.

-Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

-Θα χρησιμοποιηθεί ειδική φυσούνα εισόδου των αθλητών που θα φτάνει στον αγωνιστικό χώρο. Δεξιά κι αριστερά της φυσούνας θα έχει τοποθετηθεί ικανός αριθμός προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας. Πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού θα βρίσκεται επίσης ικανός αριθμός αστυνομικών και ιδιωτικής ασφάλειας.

-Απαγορεύονται τα μεταλλικά αντικείμενα (κέρματα- αναπτήρες κτλ) και οι φέροντες θα τα παραδίδουν στην είσοδο κατά τη διάρκεια του ελέγχου".

Πηγή: paobc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.