«Γη και ύδωρ» ο Παναθηναϊκός για Καλάθη

Written by  Ιουν 16, 2014

Τα πάντα για να ντύσει και πάλι στα «πράσινα» τον Νικ Καλάθη θα κάνει ο Παναθηναϊκός, που κατέθεσε επίσημη πρόταση στον διεθνή γκαρντ, έχοντας για την ώρα ως βασικό αντίπαλο στη διεκδίκησή του την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι «πράσινοι» είχαν από καιρό εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς γκαρντ που στην πρώτη του σεζόν στο NBA και μέχρι την τιμωρία του για δείγμα θετικό σε χρήση απαγορευμένης ουσίας, είχε πραγματοποιήσει μια πολύ καλή χρονιά. Η περίπτωσή του εξαρχής δεν ήταν εύκολη, ωστόσο, η διοίκηη των νταμπλούχων Ελλάδας προχώρησε σε επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, η οποία, αφορά τριετές συμβόλαιο με απολαβές 6,5 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, ποσό που ανεβαίνει περίπου ακόμα 1 εκατομμύριο μαζί με τα προβλεπόμενα πριμ.

Η προσφορά όσο δελεαστική και αν είναι, έχει δυσκολίες από τη στιγμή, μάλιστα που βασικός συνδιεκδικητής του παίκτη φέρεται να είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Ιτούδη, με τον οποίο οι δύο πλευρές είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, ξανά στον Παναθηναϊκό. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες για την απόκτηση του παίκτη, τον οποίο, αν η διοίκηση του Παναθηναϊκού καταφέρει να αποκτήσει, θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την ισχυροποίηση της περιφερειακής του γραμμής.

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα θέλουν να έχει γίνει πρόταση για νέο συμβόλαιο στον Στεφάν Λάσμε, μετά από την αποδέσμευσή του, ωστόσο, σύμφωνα με αυτά, υπάρχει απόσταση στις δύο πλευρές δεδομένης της σημαντικής μείωσης που προτείνεται στις απολαβές του παίκτη, αλλά και το αυξημένο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, που θέλουν να εντάξουν τον Γκαμπονέζο σέντερ στο δυναμικό τους, έπειτα από τις δύο εντυπωσιακές χρονιές που έκανε με το «τριφύλλι». 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.