Καλύτερος αμυντικός της σεζόν ο Λάσμε

Written by  Ιουν 17, 2014

Καλύτερος αμυντικός της χρονιάς και σέντερ της καλύτερης πεντάδας του Πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ αναδείχθηκε ο Στεφάν Λάσμε του νταπλούχου Παναθηναϊκού, που επικράτησε στη σχετική ψηφοφορία με μικρή διαφορά του Μπράιαντ Ντάνστον του Ολυμπιακού.

 

Ο Γκαμπονέζος σέντερ του «τριφυλλιού» αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός του Πρωταθλήματος συγκεντρώνοντας 69 βαθμούς στην σχετική ψηφοφορία, ενώ ο Μπράιαντ Ντάνστον βρέθηκε πολύ κοντά με 65. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν δύο ακόμα παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Τζέημς Γκιστ και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αλλά και ο Ντάριους Γκάρετ της ΑΕΝΚ.

Ο Λάσμε αναδείχθηκε επίσης κορυφαίος σέντερ, μέλος της καλύτερης πεντάδας του Πρωταθλήματος, αφού στην σχετική ψηφοφορία επικράτησε κατά κράτος του Μπράιαντ Ντάνστον με 27 βαθμούς έναντι 14, ενώ ακολουθούν από απόσταση οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Γιώργος Μπόγρης και Τζούλιαν Βον.

Σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Στεφάν Λάσμε αναφέρει: : «Είμαι χαρούμενος που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έχω μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους, όπως και για το ότι καταφέραμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να κατακτήσουμε δύο τίτλους με τον Παναθηναϊκό. Όταν βρίσκεσαι σε αυτή την ομάδα, με αυτούς τους συμπαίκτες, όλα γίνονται ευκολότερα για κάποιον. Με τέτοιους παίκτες δίπλα σου είναι ευκολότερο να φτάσεις σε τίτλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τον κόσμο για την αγάπη που μου έδειξε προσωπικά, αλλά και σε όλους μας ως ομάδα, όπως και για τη στήριξη. Όταν χρειάστηκε ήταν δίπλα μας. Είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο και έκαναν τη δουλειά μας να αξίζει... Όπως ευχαριστώ και όσους έκριναν ότι είχα και φέτος μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους του πρωταθλήματος...»

Πηγή: ΕΣΑΚΕ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.