Καλύτερος προπονητής ο Μαρκόπουλος

Written by  Ιουν 18, 2014

Κορυφαίος προπονητής της χρονιάς αναδείχθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος επικράτησε κατά κράτος στην σχετική ψηφοφορία για τους καλύτερους της Basket League ΟΠΑΠ 2013-14.

 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έτυχε της καθολικής αναγνώρισης όλων των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία, αφού ψηφίστηκε σχεδόν από όλους ως ο κορυφαίος, συγκεντρώνοντας συνολικά 138 βαθμούς, επίδοση μακράν καλύτερης της δεύτερης, όπου βρέθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος δημιούργησε την ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς, ΑΕ Ν. Κηφισιάς. Στην τρίτη θέση επιλέχθηκε ο Νέναντ Μάρκοβιτς, ο οποίος οδήγησε τον ΚΑΟΔ στην καλύτερη θέση της ιστορίας του, ενώ την πεντάδα ολοκληρώνουν οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Φραγκίσκος Αλβέρτης, που κατέκτησε το παρθενικό του Πρωτάθλημα ως πρώτος προπονητής.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος βραβεύτηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου ως ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς, έχοντας, παράλληλα, τιμηθεί και για το γεγονός ότι ξεπέρασε τις 600 παρουσίες ως πρώτος προπονητής, αλλά και για το γεγονός ότι οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση της τρίτης θέσης του Πρωταθλήματος.

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρει:: «Μία τιμητική διάκριση σε ένα ομαδικό άθλημα αντανακλά σε όλους τους παράγοντες που συνετέλεσαν σε αυτή. Τόσο στους παίκτες και στο υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, όσο και στη διοίκηση και τους άλλους συνεργάτες μου στην ομάδα, που και αυτοί συνετέλεσαν ώστε να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα για τον ΠΑΟΚ και αυτός ο τίτλος σε μένα. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την συνεργασία και την προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί, σε όλη την διάρκεια της σεζόν για να πετύχουμε την κατάκτηση της 3ης θέσης. Ευχαριστώ και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, γιατί ουσιαστικά στο πρόσωπό μου, τίμησαν την προσπάθεια όλων μέσα στην ομάδα».

Πηγή: ΕΣΑΚΕ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.