Για 1 + 1 στην Εφές ο Λάσμε

Written by  Ιουν 23, 2014

Στην Αναντολού Εφές θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στεφάν Λάσμε, ο οποίος υπέγραψε στην τουρκική ομάδα για 1 +1 χρόνια και αποχαιρέτισε τους φίλους του Παναθηναϊοκύ με ευχαριστίες για τις αναμνήσεις που θα κρατήσει από τα δύο πολύ επιτυχημένα χρόνια του με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

 

Μετά τον Στράτο Περπέρογλου, η Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς «ψώνισε» και πάλι από την εληνική αγορά, αυτή τη φορά υπογράφοντας τον Γκαμπονέζο σέντερ που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, παρά τις φήμες που ήθελαν τη διοίκηση των «πρασίνων» να διαπραγματεύεται νέο συμβόλαιο. Ο Λάσμε τελικά υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 + 1 χρόνο και πλέον θα ενισχύσει την ρακέτα της Εφές. Ο ίδιος ο παίκτης, μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter αποχαιρέτισε τους οπαδούς της πρώην ομάδας του, ευχαριστώντας τόσο αυτούς όσο και την διοίκηση του Παναθηναϊκού για τις αναμνήσεις από τα δύο προηγούμενα χρόνια, που στέφθηκαν από επιτυχία με την κατάκτηση δύο συνεχόμενων νταμπλ.

Ο Παναθηναϊκός πλέον στρέφεται στην απόκτηση και ενός σέντερ, την ίδια ώρα που η Εφές φέρεται να αποτελεί έναν από τους «πονοκεφάλους» για την απόκτηση του Νικ Καλάθη, με την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, ωστόσο, να εξακολουθεί να αποτελεί τον βασικότερο αντίπαλο. Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες με την διοίκηση του «τριφυλλιού» να προσφέρει «γη και ύδωρ» για την επιστροφή του διεθνούς γκαρντ στο ΟΑΚΑ.

Στο μεταξύ, ανοικτό φαίνεται να παραμένει το μέτωπο της απόκτησης τόσο του Αλέξανδρου Βεζένκοφ όσο και του Λευτέρη Μποχωρίδη από τον Άρη. Για τον πρώτο υπήρξε η σύγχυση με την μη απάντησή του στην φημολογούμενη διορία που είχε δώσει ο Παναθηναϊκός να απαντήσει, η οποία, ωστόσο, αποδόθηκε από την πλευρά του παίκτη σε παρερμηνεία, δεδομένου ότι ο νεαρός έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων, ενώ για τον δεύτερο οι πιθανότητες απόκτησής του από τον Άρη, φαίνονται προς το παρόν να είναι περισσότερο αυξημένες.

Πηγή: prasinanea.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.