Επένδυση στο μέλλον με Λούντζη ο Παναθηναϊκός

Written by  Ιουν 24, 2014

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην απόκτηση του 16χρονου Μιχάλη Λούντζη για πέντε χρόνια, κάνοντας μια σημαντική προσθήκη για το μέλλον της ομάδας, θέτοντας σε εφαρμογή το πλάνο που είχε ανακοινώσει ο πρόεδρός του για ελληνικό κορμό και επένδυση σε νέους παίκτες με προοπτική.

Ο Λούντζης αποτελεί ένα από τα ταλέντα της γενιάς του και η απόκτησή του δίνει συνέχεια στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να επενδύσει σε νεαρούς παίκτες που δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει, όπως έκανε με τους Διαμαντάκο και Χαραλαμπόπουλο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Λούντζη για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Μιχάλης Λούντζης γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1998 και είναι αρχηγός της Εθνικής Παίδων. Έχει ύψος 1,95μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ, ενώ την περσινή σεζόν φορούσε τη φανέλα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

Οι «πράσινοι», ωστόσο, δεν μένουν εκεί, αφού πρέπει να φροντίσουν και για το παρόν της ομάδας, με τις περιπτώσεις των Μποχωρίδη και Βεζένκοφ να είναι προτεραιότητα όσον αφορά την απόκτηση Ελλήνων παικτών, ενώ σταδιακά απομακρύνεται και η περίπτωση του Νικ Καλάθη, ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο της διοίκησης και των οπαδών. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να κάνει τις εισηγήσεις του για την ενίσχυση του ρόστερ, καθώς είναι δεδομένο ότι θα χρειαστούν αρκετές προσθήκες, έπειτα και από την αποδέσμευση σημαντικών «γραναζιών» της μηχανής που οδήγησε την ομάδα σε δύο συνεχόμενα νταμπλ. 

 

Πηγή: paobc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.