Πολυτιμότερος όλων ο Διαμαντίδης

Written by  Ιουν 25, 2014

Πιστός στο ραντεβού του με την...κορυφή, ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανακηρύχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του Πρωταθλήματος BasketLeague ΟΠΑΠ, ενώ, ταυτόχρονα, ψηφίστηκε και ως μέλος της κορυφαίας πεντάδας της διοργάνωσης.

 

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε με διαφορά πρώτος στην σχετική ψηφοφορία, με τον Ντι Τζέι Κούπερ του ΠΑΟΚ και τον Έρικ ΜακΚόλουμ του Πανιωνίου να εξαργυρώνουν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους και τις επιτυχίες των ομάδων τους, των οποίων ηγήθηκαν, με την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν δύο επίσης παίκτες τουνταμπλούχου Παναθηναϊκού, ο Στεφάν Λάσμε και ο Γιόνας Ματσιούλις. Στην δήλωσή του που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Διαμαντίδης ευχαρίστησε όλους και τόνισε πως πέρα από τις ατομικές διακρίσεις, αυτό που μετράει είναι η επιτυχία της ομάδας:

 «Είναι τιμή και ευχαριστώ όσους θεώρησαν ότι αξίζω αυτόν τον τίτλο. Θα επαναλάβω όμως κάτι, το οποίο ξέρω ότι έχω πει αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά είναι και η ουσία αυτού που κάνουμε: Αυτό που μετράει είναι οι τίτλοι της ομάδας. Το γεγονός ότι καταφέραμε για μία ακόμη φορά να κλείσουμε τη χρονιά έχοντας πανηγυρίσει δύο τρόπαια είναι το πιο σημαντικό. Ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε δύο τίτλους στην έτσι κι αλλιώς πλούσια ιστορία του κι αυτό είναι που μετράει. Αυτό είναι που μένει και καταγράφεται και μέσα από τους τίτλους που κατακτά η ομάδα μπορεί κάποιος αθλητής να απολαύσει και ατομικές διακρίσεις».

 Πηγή: ΕΣΑΚΕ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.