«Δεν είμαστε ακόμα ομάδα»

Written by  Οκτ 07, 2013

Την ικανοποίησή του για την παρουσία του Παναθηναϊκού και την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του στο τουρνουά του Ρεθύμνου, εξέφρασε ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος, ωστόσο, σημείωσε πως η ομάδα έχει ακόμα πολύ δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Ο προπονητής των πρασίνων αναφέρθηκε στη χρησιμότητα αυτών των αγώνων και το γεγονός ότι έγιναν για να δει το τεχνικό τιμ τι μπορεί να προσφέρει κάθε παίκτης ξεχωριστά. «Αυτά τα ματς γίνονται για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Βελτιώσαμε ορισμένα κομμάτια. Κοιτάξαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά καθώς ήταν το τρίτο μας φιλικό εδώ και νομίζω πως όλα πήγαν καλά», δήλωσε ο προπονητής των «πρασίνων».

Ο κ. Πεδουλάκης έκανε ειδική αναφορά στην παρουσία του Ραμέλ Κάρι στο παιχνίδι, καθώς και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε μετά την αποβολή του Διαμαντίδη. «Ο Κάρι είναι ένα παιδί πιστό στην ομάδα. Αν χρειαστεί να σκοράρει θα κοιτάξει να το κάνει. Σήμερα προσπάθησε στην άμυνα και έδωσε βοήθειες και στο οργανωτικό κομμάτι. Το σημαντικό είναι ότι είναι πιστός στην ομάδα. Όταν βγήκε ο Δημήτρης κατάλαβε ότι πρέπει να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες και νομίζω ότι λειτούργησε θετικά», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τη συνέχεια της προετοιμασίας που μπαίνει πια στο τελικό της στάδιο, ο Αργύρης Πεδουλάκης επεσήμανε πως η ομάδα έχει ακόμα δρόμο, ώστε να αποδώσει στο επιθυμητό επίπεδο. «Δώσαμε τρεις αγώνες που μας βοηθούν να βελτιωθούμε. Ειδικά στα πρώτα λεπτά δουλεύουμε πράγματα που μπορεί να μην μας συμφέρουν σε σχέση με τις αντίπαλες ομάδες τα θέλουμε ως εικόνα για να βελτιωθούμε. Υπάρχουν παιδιά έμπειρα, αλλά πρέπει να γίνουμε ομάδα. Δεν είμαστε ακόμη ομάδα. Βαδίζουμε από τη δεύτερη προς την τρίτη περιστροφή. Για να θεωρείσαι καλή ομάδα πρέπει φτάσεις στην πέμπτη. Η κάθε περιστροφή μπορεί να πάρει καιρό», τόνισε.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.