Αγγέλου: «Δεν μένουμε στη νίκη επί του ΠΑΟΚ»

Written by  Οκτ 10, 2013

Να χαμηλώσει τους τόνους και να κρατήσει προσγειωμένη την ομάδα του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος επεχείρησε ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

 

Οι «κίτρινοι» εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι στο ραντεβού με τον συμπολίτη τους και εκμεταλλευόμενος τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ, κατάφερε να πάρει μια πολύ σπουδαία νίκη που τον στέλνει στα ημιτελικά μαζί με τους Πανιώνιο και Παναθηναϊκό και πλέον περιμένει το νικητή του ζευγαριού Ηλυσιακός - Ολυμπιακός για να συμπληρωθεί η τετράδα των ημιτελικών.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλησε να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του και να τονίσει πως η συνέχεια, αρχής γενομένης από την έναρξη του πρωταθλήματος με τον ΚΑΟΔ, θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. «Είμαι ευχαριστημένος, αλλά δε μπορούμε να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε ένα δύσκολο αγώνα στη Δράμα κόντρα στον ΚΑΟΔ.  που δεν είχε υποχρεώσεις για το Κύπελλο Ελλάδος. Είναι μία ομάδα που έχει μία καλή εξάδα ξένων και Έλληνες ρολίστες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να μην μας παρασύρει η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ», δήλωσε, ενώ αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά», επεσήμανε πως το άγχος για την υποχρέωση της νίκης βάραινε τον αντίπαλό τους και όχι την ομάδα του.

«Οι νέοι παίκτες κι ειδικά τα γκαρντ θέλουν χρόνο και μοιραία η πλάστιγγα έγειρε στον Χαραλαμπίδη. Δεν ήταν, όμως, σε μέρα για να διαμορφώσει το παιχνίδι. Δεν ήταν η άμυνα μας, αλλά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Εμείς ελέγξαμε δίκαια το παιχνίδι» συμπλήρωσε.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.