Με τη σκέψη μόνο στο ΣΕΦ ο ΠΑΟ

Written by  Οκτ 10, 2013

Το βλέμμα στην προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος τη Δευτέρα στο ΣΕΦ στρέφουν άπαντες στον Παναθηναϊκό, αφού ολοκλήρωσαν με επιτυχία την προετοιμασία και πέρασαν με άνεση στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

 

Το κλίμα στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι πολύ καλό και η αισιοδοξία περισσεύει, κάτι που φάνηκε πολύ και στο δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπου με χιούμορ θέλησε να δείξει το δρόμο στους παίκτες του να παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με ευφάνταστο τρόπο ζήτησε από τους παίκτες του το έβδομο αστέρι για την ομάδα, αλλά και να…σκουπίσουν τον «αιώνιο» αντίπαλο στο ντέρμπι της Δευτέρας.

Όλοι χαλάρωσαν αρκετά και έδειξαν ότι υπάρχει καλό κλίμα, ωστόσο, από σήμερα, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα καταστρώσει τα πλάνα του για τη μεγάλη αναμέτρηση που δεν αποκλείεται να κρίνει από τώρα την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, δεδομένης και της τιμωρίας των «ερυθρολεύκων» που ξεκινούν με -2 το πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός των νταμπλούχων έχει να πονοκεφαλιάζει μόνο για το ενδεχόμενο απουσίας του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος, μπορεί μεν να μπήκε στην αποστολή του αγώνα με το Ρέθυμνο για ψυχολογικούς λόγους, ωστόσο, ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Από την άλλη, ο Στεφάν Λάσμε ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ πέρα από την γνωστή πια απουσία του Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο Αργύρης Πεδουλάκης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.