Έτοιμος για ΣΕΦ και ο ΠΑΟ

Written by  Οκτ 13, 2013

Όπως και ο συνάδελφός του στον Ολυμπιακό, Γιώργος Μπαρτζώκας, έτσι και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, προετοιμάζει την ομάδα του για το αυριανό ντέρμπι στο ΣΕΦ, απερίσπαστος από την κόντρα μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων.

 

Μοναδικός στόχος του τεχνικού των νταμπλούχων Ελλάδας είναι η νίκη και η αύξηση της διαφοράς από τον «αιώνιο» που, ταυτόχρονα, ουσιαστικά θα του δώσει και το πλεονέκτημα της έδρας για τους τελικούς και αυτό είναι το μόνο μέλημά του. Ο έμπειρος τεχνικός βλέπει τους παίκτες της ομάδας του να ανταποκρίνονται στις οδηγίες του, ενώ η επιστροφή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη του δίνει μια επιπλέον λύση μέσα στη ρακέτα.

Θετικό στοιχείο για την ψυχολογία της ομάδας είναι και η παρουσία του Ρόκο Λένι Ούκιτς στην προπόνηση, ο οποίος δείχνει πως θα ξεπεράσει πολύ πιο σύντομα από ό, τι υπολογιζόταν τον τραυματισμό του και θα βοηθήσει την ομάδα του στη δύσκολη χρονιά που μόλις ξεκινά.

Άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι προετοιμασμένοι για τη νίκη και γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αυτό επεσήμανε και σε δηλώσεις του στην RealNews, ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος στην επιστροφή του στα ντέρμπι εξέφρασε την αυτοπεποίθησή του για νίκη στο ΣΕΦ, ενώ έθεσε σαν μοναδικό στόχο του Παναθηναϊκού και τη νέα χρονιά, όλους τους τίτλους που μπορεί να κατακτήσει.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.