Πεδουλάκης: «Δεν ήμασταν καλοί»

Written by  Οκτ 15, 2013

Στην πολύ κακή ποιότητα του αγώνα με τον Ολυμπιακό στάθηκε κατά τη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, αναφερόμενος κυρίως στα πολλά νέα πρόσωπα της ομάδας του.

 

«Καλησπέρα σε όλους. θα μου επιτρέψετε να πω σε έναν καλό φίλο καλό ταξίδι, τον γνωρίζω καλά και δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια, οπότε δεν θα πω πολλά», δήλωσε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του ο κ. Πεδουλάκης, αναφερόμενος στο θάνατο του Φίλιππου Συρίγου.

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας το παιχνίδι, δεν είχε πολλά να πει: «Έγινε πολύ κακό ματς και από τις δύο ομάδες. Δεν είχαμε ρυθμό, ανάσες, δεύτερα άλματα, γενικά ήμασταν πίσω. Πολλά παιδιά δεν ξέρουν ακόμα τα πλέι μας. Πρέπει να βρούμε ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας, δεν ήμασταν καλοί, αυτό πρέπει να βελτιώσουμε».

 Ο προπονητής των νταμπλούχων συμφώνησε με τον ομόλογό του στον Ολυμπιακό, πως για τα πολλά ριμπάουντ οφείλεται αυτή η απίστευτη αστοχία που επέδειξαν οι παίκτες. «Σίγουρα, τα άστοχα σουτ σού δίνουν πιθανότητα να πάρεις περισσότερα ριμπάουντ. Δεν είναι απόλυτοι οι αριθμοί, είναι ποσοστιαίοι. Επίσης, οι ψηλοί μας δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση, αυτό μας στοίχισε. Αμφότερες οι ομάδες έχουμε πρόβλημα αυτή την περίοδο», τόνισε.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.