Πεδουλάκης: «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας»

Written by  Οκτ 16, 2013

Με υπομονή, σοβαρότητα και προσήλωση στο πρόγραμμα αντιμετωπίζουν όλοι στον Παναθηναϊκό τα δύσκολα παιχνίδια για την Ευρωλίγκα, που ακολουθούν αρχής γενομένης από το αυριανό με την Λιέτουβος, με τον προπονητή των «πρασίνων», Αργύρη Πεδουλάκη να δηλώνει πως η ομάδα χρειάζεται ακόμα δουλειά.

 

Ο τεχνικός των νταμπλούχων μίλησε στην επίσημη σελίδα της Ευρωλίγκα για την πρεμιέρα της διοργάνωσης, αλλά και τη δύσκολη συνέχεια που αναμένεται να αντιμετωπίσει η ομάδα.

«Η Ευρωλίγκα ξεκινά και αυτό που χρειαζόμαστε είναι αυτά τα επερχόμενα δυνατά ματς έτσι ώστε να βρούμε το ρυθμό μας. Πρέπει να γίνουμε ομάδα και για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που είχαμε με κάποιους τραυματισμούς και ατυχίες, όπως η τελευταία με τον Μάικ Μπράμος. Η καθημερινή προπόνηση, κάθε αγώνας, θα μας βοηθήσει να πάμε ακριβώς εκεί που θέλουμε να είμαστε. Είμαστε ακόμη στην αρχή και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Αγωνιστικά, οι Πρωταθλητές δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και το μόνο που απομένει είναι να ξεκαθαρίσει αν θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του και ο Μάικ Μπράμος, ο οποίος αρχικά δεν ταξίδεψε με την αποστολή εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.