«Κοινός χούλιγκαν ο Αγγελόπουλος»

Written by  Οκτ 17, 2013

Συνέχεια στην άσβεστη κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο «αιωνίων» δίνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή τις άσεμνες χειρονομίες του προέδρου του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Αγγελόπουλου, τον οποίο σε ανακοίνωσή της η διοίκηση των «πρασίνων» χαρακτηρίζει ως «κοινό χούλιγκαν».

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Έχουν περάσει περισσότερες από 48 ώρες από τότε που παρακολούθησαν όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι το βίντεο με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός - σε μια από τις σπάνιες νίκες της ομάδας του - να κάνει άσεμνη χειρονομία προς την ομάδα μας και με μεγάλη απογοήτευση διαπιστώνουμε ότι τα αρμόδια όργανα, που έχουν επιδείξει απίστευτη ταχύτητα κι αντανακλαστικά απέναντι σε εμάς, δεν έχουν προχωρήσει σε καμία από τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιληφθούν του θέματος.

Προφανώς είναι φυσιολογικό να τιμωρείται ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επειδή κάποιοι νόμισαν ότι τον άκουσαν αν και δεν είχαν οπτική επαφή όπως ομολόγησαν, ενώ στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός επιτρέπεται να χειρονομεί χωρίς να υπάρχει η παραμικρή επίπτωση.

Αν αυτό ονομάζεται "δύο μέτρα και δύο σταθμά" τότε μάλλον έχουμε μπερδέψει τις έννοιες και ζούμε σε άλλο πλανήτη. Η στάση αυτή του Αθλητικού Δικαστή, του ΕΣΑΚΕ και της ΕΦΙΠ ασφαλώς και δημιουργεί ερωτηματικά σε όλους μας για το αν υπάρχει πραγματική ισονομία και δίκαιη αντιμετώπιση.

Εμείς καλούμε τα αρμόδια όργανα να επιληφθούν του θέματος, ώστε να λειτουργήσουν παιδαγωγικά απέναντι στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός που συμπεριφέρθηκε σαν κοινός χούλιγκαν. Παράλληλα, θα πειστεί και ο φίλαθλος κόσμος που διατηρεί αμφιβολίες αυτή τη στιγμή, ότι ο νόμος είναι ίσος προς όλους.».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.