Πρωτοπορεί και στην 7η τέχνη ο Παναθηναϊκός

Written by  Σεπ 15, 2015

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος και ο αθλητής της ομάδας, Νίκος Παππάς, βρέθηκαν στην Κύπρο και συμμετείχαν στα γυρίσματα της νέας ταινίας- ντοκιμαντέρ, της βραβευμένης Αμερικανίδας παραγωγού και σκηνοθέτη, Susan Sember με τίτλο "Beyond the Game".

Η θεματολογία της ταινίας-ντοκιμαντέρ (που θα διανεμηθεί παγκοσμίως) αφορά στη ζωή των αθλητών μετά τη «δύση» της καριέρας του και εστιάζει σε πιθανά οικονομικά προβλήματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την APC Sports Consulting Ltd, η οποία ίδρυσε την Sport Financial Literacy Academy, είναι η πρώτη ομάδα παγκοσμίως που εφάρμοσε πρόγραμμα σεμιναρίων στις Ακαδημίες της αλλά και σε αθλητές μεγαλύτερες ηλικίας σχετικά με τις βασικές αρχές της ορθής οικονομικής διαχείρισης.

Αυτός ήταν και ο λόγος που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των Αμερικάνων παραγωγών οι οποίοι ζήτησαν τη συμμετοχή και των δύο εταιρειών στα γυρίσματα της ταινίας.

Άλλωστε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι συνδυάζει το παρόν με το μέλλον και πρωτοπορεί σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Πηγή: www.paobc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.