«Πράσινα» μαθήματα... κινεζικών

Written by  Σεπ 28, 2015

Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τη διαφορά δυναμικότητας με τους Ζεγιάνγκ Γκουανγκσά Λάιονς και στην πρεμιέρα του στο Asian Tour στο Χανγκτσόου της Κίνας βρήκε μια ευκαιρία για ένα προπονητικό διπλό που τον βρήκε νικητή με 64-83, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι τα νέα αποκτήματα άφησαν καλές εντυπώσεις.

 

Μπορεί η ομάδα να βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας, ο αντίπαλος να μην προσφέρεται για χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ και η κούραση να έπαιξε σημαντικό ρόλο, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς να αντιμετωπίσουν την αναμέτρηση με σοβαρότητα και να προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του προπονητή τους.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήραν από νωρίς τα ηνία του αγώνα και διατήρησαν υψηλές διαφορές σε όλη τη διάρκειά του, επιτρέποντας στον προπονητή τους να δοκιμάζει σχήματα και συστήματα ανά περιόδους, ενώ κατάφερε να μοιράσει και το χρόνο, ώστε να αποφύγει την επιπλέον κόπωση ειδικά μετά από τόσο μεγάλα και επίπονα ταξίδια.

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα αγωνίστηκε λίγο, αλλά έδειξε πως δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στους ψηλούς της κινεζικής ομάδας, ενώ πολύ καλές εντυπώσεις άφησε και ο Σάσα Πάβλοβιτς, ο οποίος στο διάστημα της προετοιμασίας αποτελεί μία πολύ καλή και αξιόπιστη λύση στον επιθετικο τομέα. Ο Τζέημς Φέλντειν δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, ωστόσο, δεν έδειξε να χάνει την αυτοπεποίθησή του, δείγμα του καλού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα και της εμπιστοσύνης που δείχνει ο Τζόρτζεβιτς στους παίκτες του.

Το Asian Tour συνεχίζεται με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ομάδα των Γκουανγκντόνγκ Σάουδερν Τάιγκερς στην πόλη Μακάου και, στη συνέχεια, οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς μόλις μία εβδομάδα μετά θα πρέπει να βρεθούν αντιμέτωποι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Τα δεκάλεπτα: 10-18, 26-39, 48-61, 64-83

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.