Έτοιμη για τον Άρη η ΑΕΚ

Written by  Οκτ 03, 2015

Η ΑΕΚ έδειξε και πάλι το πολύ καλό επιθετικό της πρόσωπο και απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών του οποίου επικράτησε εύκολα με 93-70, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας της πριν την αναμέτρηση με τον Άρη για τον προημιτελικό του Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη.

 

Οι απουσίες δεν φάνηκαν να πτοούν τους παίκτες της «Ένωσης» που έδειξαν έτοιμοι για τη δύσκολη έναρξη της χρονιάς επιδεικνύοντας εξαιρετική επιθετική παρουσία, γρήγορο ρυθμό και προσέφεραν πολλές όμορφες στιγμές. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις απουσίες των Σάκοτα, Κάρτερ και Κατσίβελη προστέθηκε και ο Σαρικόπουλος, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις πριν την έναρξη της αναμέτρησης προτιμήθηκε να προφυλαχθεί για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα έδειξαν απόλυτη συγκέντρωση και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση κάτι που αποτυπώνεται και στο ότι, παρά το γεγονός ότι ο Απόλλωνας ήταν ανταγωνιστικός για περίπου 25’ όσο το παιχνίδι πλησίαζε προς το τέλος έβρισκαν χώρους και δυνάμεις να αυξάνουν τη διαφορά.

Κινητήριοι μοχλοί ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν οι Ουόρεν με 19 πόντους, Μαυροκεφαλίδης με 17 και Χέρστον με 14 πόντους, ενώ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Γιάννης Καλαμπόκης ήταν θετικός προσθέτοντας 6 πόντους.

Από τον απόλλωνα, ο Πάμπλαντ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 17 πόντους, ενώ 15 σημείωσε ο Μέιγερ και 10 ο Αθανασούλας.

Τα δεκάλεπτα: 21-21, 44-39, 60-50, 93-70


AEK (Ντρ. Σάκοτα): Παπαντωνίου 4, Σκραμπ 12, Ουόρεν 19, Μωραϊτης 3, Άτιτς 2, Παύλος 8, Χέρστον 14, Καλαμπόκης 6, Mιλόσεβιτς 8, Μαυροκεφαλίδης 17


Απόλλων Πατρών (Παπαχατζής): Νιφόρας 7, Αθανασούλας 10, Πελεκούδας 2, Πάλμπλαντ 17, Ντάνκαν 5, Οικονομόπουλος, Μειγέρ 15, Γουντς 5, Νικολόπουλος 9

Φωτό: aekbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.