Sold out με Λαμποράλ στην Κύπρο

Written by  Οκτ 18, 2013

Το πρώτο sold out της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό είναι γεγονός, καθώς, όπως ανακοινώθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τα εισιτήρια για τον αγώνα του «τριφυλλιού» με την Λαμποράλ Κούτσα, έχουν ήδη εξαντληθεί.

 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Κύπρο λόγω της τιμωρίας της έδρας του Παναθηναϊκού από την περσινή χρονιά και την εφαρμογή των νέων κανονισμών της Ευρωλίγκα, που αποφάσισε οι αγώνες να μη γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, αλλά σε έδρα τουλάχιστον 300 χλμ μακριά από τη φυσική. Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα «υποδεχθεί» την Λαμποράλ Κούτσα στην Κύπρο σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνουν ότι τα εισιτήρια του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λαμποράλ Κούτσα Βιτόρια στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα που θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου στις 21:30 στο γήπεδο Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία, έχουν εξαντληθεί.

Οι είσοδοι για τον αγώνα θα ανοίξουν για το κοινό στις 20:00 (1,5 ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού). Προκειμένου να μην υπάρξει οποιαδήποτε καθυστέρηση κατά την είσοδο των θεατών στο γήπεδο, θα παρακαλούσαμε θερμά όλους τους φιλάθλους όπως έρθουν εγκαίρως, καθώς θα υπάρχουν ειδικά μηχανήματα ελέγχου της εγκυρότητας των εισιτηρίων που πιθανών να κάνουν λίγο πιο χρονοβόρα την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.