Επανεκκίνηση χωρίς κόπο, αλλά με σοβαρότητα

Written by  Οκτ 11, 2015

Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα πολύ εύκολο απόγευμα στο ΣΕΦ απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, τον οποίο συνέτριψε με 88-62 και έκανε καλό ποδαρικό και μαζί μια χαλαρή επανεκκίνηση έπειτα από τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό από το Κύπελλο Ελλάδας.



Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα και τον αποκλεισμό και η αναμέτρηση με την ομάδα της Ρόδου ήταν το καλύτερο δυνατό «βάλσαμο» για να ξεκινήσουν και πάλι τη σεζόν για να διεκδικήσουν τους δύο βασικούς τους στόχους που απομένουν.

Οι Πειραιώτες εκτός από το σταθερά καλό αμυντικά πρόσωπό τους αυτή τη φορά ανέπτυξαν και τις επιθετικές τους αρετές, έτρεξαν στο γήπεδο, έπαιξαν ομαδικά και έδειξαν ότι μπορούν όσο περνάει ο καιρός να εμφανίζονται και καλύτεροι και περισσότερο θεαματικοί.

Η διαφορά ξέφυγε από νωρίς κι έτσι δεν υπήρχαν αμφιβολίες για τον τελικό νικητή, με την αναμέτρηση να επικεντρώνεται περισσότερο πλέον στο πως θα παρουσιαστούν στο παρκέ αυτά που ζητούν οι δύο προπονητές.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος πέτυχε 20 πόντους με 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ πολύ καλοί ήταν και ο Γιώργος Πρίντεζης με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ, Δημήτρης Αγραβάνης με 11 πόντους, Μιχάλης Τσαϊρέλης με 10, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί να μη σκόραρε πολύ, αφού έμεινε στους 5 πόντους, ωστόσο, μοίρασε 8 ασίστ, δημιουργώντας πολλές καταστάσεις για τους συμπαίκτες του.

Από τον Κολοσσό που δε θα μπορούσε να έχει δυσκολότερη πρεμιέρα, αφού πέτυχε έναν λαβωμένο και σε ανάγκη ανάκαμψης Ολυμπιακό, ο Λιούις ήταν ο πρώτος σκόρερ με 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 32-16, 55-31, 67-40, 88-62

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.