«Αφεντικό» της Θεσσαλονίκης ο Άρης

Written by  Οκτ 24, 2015

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αφού έπειτα από μια μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε 84-72 του ΠΑΟΚ και πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

 

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ειδικά στο δεύτερο μέρος πήραν τη διαφορά και με πρωταγωνιστή έναν εντυπωσιακό Οκάρο Γουάιτ πήραν μια μεγάλη νίκη γοήτρου απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό τους.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την κακή του παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς παρέμεινε χωρίς νίκη έπειτα από τρεις αγωνιστικές και ακόμα ψάχνει να βρει τη μαγική «συνταγή» για να αλλάξει η κατάσταση πριν βγει εντελώς εκτός στόχων.

Μέσα στο κατάμεστο «NickGallisHall» από τους φιλάθλους του Άρη που δημιούργησαν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, οι δυο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα στο πρώτο μέρος, όπου το παιχνίδι ήταν ντέρμπι αντάξιο της ιστορίας και της αντιπαλότητας τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης πήρε ώθηση από τους φιλάθλους του και με τον Οκάρο Γουάιτ να κάνει το παιχνίδι της ζωής του, πήρε τη διαφορά και έφτασε σε μια πανηγυρική νίκη που του χάρισε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και έστειλε τον «αιώνιο» αντίπαλό του στις τελευταίες θέσεις χωρίς ακόμα να έχει γευθεί τη χαρά της νίκης.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έκανε εντυπωσιακό double-doubleμε 27 πόντους και 11 ριμπάουντ και ήταν ο καταλυτικός παράγοντας της νίκης των γηπεδούχων. Μεγάλη εμφάνιση και από τον Τζέρελ ΜακΝήλ με 18 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Βασίλης Ξανθόπουλος είχε σπουδαία προσφορά με 11 πόντους, 2 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Για τον απογοητευτικό μέχρι σήμερα ΠΑΟΚ, ο Κώστας Βασιλειάδης με 18 πόντους και 5 ριμπάουντ και ο Γουίλιαμ Χάτσερ με 19 πόντους ήταν οι μόνοι που ξεχώρισαν.

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 41-39, 63-56, 84-72

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.