Ξέσπασμα στον Κολοσσό με κέρδος τους «μικρούς»

Written by  Νοε 01, 2015

Ο Παναθηναϊκός δεν φάνηκε να επηρεάζεται από την ήττα στη Βαρκελώνη για την Ευρωλίγκα και με θεαματικό τρόπο μπροστά στο κοινό του ξέσπασε στον Κολοσσό Ρόδου επικρατώντας με 107-66 για την τέταρτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

 

Οι «πράσινοι» έδειξαν μεγάλη όρεξη και διάθεση να παίξουν ελεύθερα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς προσπάθησε να τους αποφορτίσει από τα συνεχόμενα παιχνίδια μοιράζοντας το χρόνο σε όλους και έτσι, πέρασαν ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στους Ροδίτες.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», μάλιστα, δεν κρύφτηκε πίσω από τις αρκετές απουσίες (Γκιστ, Κούζμιτς, Μποχωρίδη, Παππά) και έδωσε πολύ χρόνο συμμετοχής στους μικρούς παίκτες της ομάδας, κάτι που όλοι το εκμεταλλεύτηκαν, αποδεικνύοντας ότι μπορούν σταδιακά να κερδίζουν την εμπιστοσύνη του.

Η αναμέτρηση δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, αφού ο Παναθηναϊκός πήρε από νωρίς μια διαφορά, φροντίζοντας διαρκώς να την αυξάνει και να μοιράζει πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες. Ο Παναθηναϊκός είχε πολλούς πρωταγωνιστές που έκαναν τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Τζέημς Φελντέιν ήταν ο πρώτος σκόρερ με 16 πόντους και 6 ασίστ και 3 κλεψίματα, ο Σάσα Πάβλοβιτς είχε 15 πόντους με 7 ριμπάουντ, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είχε 14 πόντους με 4 ριμπάουντ και ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε 12 πόντους με 5 ασίστ, ενώ ο Νικ Καλάθης σημείωσε 8 πόντους με 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Το σημαντικότερο κέρδος όλων, ωστόσο, ήταν η παρουσία των «μικρών» με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να σημειώνει 11 πόντους με 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 20:05 συμμετοχής, τον Γιώργο Παπαγιάννη να έχει 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 14:08 και τον Μιχάλη Λούντζη 6 πόντους με 1 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 13:50 συμμετοχής.

Από τον Κολοσσό, ο Γκάρι ΜακΓκί είχε 13 πόντους και 5 ριμπάουντ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης 8 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 λάθη.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 47-34, 75-53, 107-66

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.