Αλλαγή αρμοδιοτήτων στον Σάκοτα

Written by  Δεκ 18, 2015

Χρέη General Manager θα εκτελεί πλέον στην ΑΕΚ ο Ντράγκαν Σάκοτα έπειτα από την συνάντησή του με την διοίκηση της ομάδας, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και τα όσα ακολούθησαν με την θέση του μέχρι πρότινος προπονητή της «Ένωσης» να είναι επισφαλής. Τη θέση του στον πάγκο θα αναλάβει μέχρι νεωτέρας ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, αρχής γενομένης από τον προσεχή αγώνα της ΑΕΚ με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι ο Ντράγκαν Σάκοτα θα συνεχίσει πλέον να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Τζένεραλ Μάνατζερ (General Manager) της «Βασίλισσας», αλλά κι ως επικεφαλής του αναπτυξιακού Προγράμματος.

Ο αρχικός σχεδιασμός (μετά τη συμφωνία του 2014) αφορούσε στο καλοκαίρι του 2016, αλλά οι συνθήκες επέβαλαν να συμβεί στον παρόντα χρόνο.

Ο κ. Σάκοτα έβαλε την ΑΕΚ της καρδιάς του πάνω από τις όποιες προσωπικές του φιλοδοξίες και έλαβε την απόφαση να παραμείνει σε άλλο πόστο. Η παραπάνω εξέλιξη προέκυψε από κοινού με τη διοίκηση, και πιο συγκεκριμένα έπειτα από πολύωρες επαφές με τον Μάκη Αγγελόπουλο, οι οποίες ολοκληρώθηκαν μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (18/12).

Η παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα στην ΑΕΚ κρίθηκε υπερπολύτιμη και αναγκαία. Η προσπάθεια όλων στην ΑΕΚ συνεχίζεται απρόσκοπτα και δεν επηρεάζεται από τις όποιες πρόσκαιρες αντιξοότητες.

Στον πάγκο της ΑΕΚ στην αναμέτρηση του Σαββάτου (19/12) με το Ρέθυμνο, ως πρώτος προπονητής θα καθίσει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.»

Πηγή: aekbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.