Η Κηφισιά τη νίκη, ο ΠΑΟΚ τις διαμαρτυρίες

Written by  Ιαν 23, 2016

Σε ένα επεισοδιακό όσο και θεαματικό παιχνίδι, που χαρακτηρίστηκε από εντάσεις και την αποβολή του Σούλη Μαρκόπουλου, η Κηφισιά νίκησε τον ΠΑΟΚ με 97-92 και έκανε σημαντικό βήμα για την πεντάδα του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα και, παρά το υψηλό θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες, η ένταση και ο εκνευρισμός ήταν τα κύρια στοιχεία που θα θυμούνται όλοι, καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι το παιχνίδι στιγματίστηκε από συνολικά εννέα τεχνικές ποινές, ενώ στο τέλος αποβλήθηκαν από τον πάγκο των φιλοξενούμενων τόσο ο προπονητής του Σούλης Μαρκόπουλος, όσο και τους κ.κ. Ζουρνατζίδη και Καρβέλα.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του, ενώ οι γηπεδούχοι έπαιξαν για πρώτη φορά χωρίς τον Ρόμπερτ Λόουρι, ο οποίος μετακινήθηκε στην Άμπα Βερολίνου.

Η Κηφισιά είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι, καθώς προηγήθηκε με 10 πόντους (89-79 στο 35’, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, μείωσε το σκορ και στο τέλοςη αναμέτρηση πήγε στην «ρουλέτα» των βολών με τους γηπεδούχους να είναι πιο ψύχραιμοι και να πανηγυρίζουν τη νίκη και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται και να καταθέτουν ένσταση με το τέλος του αγώνα.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης έκανε σπουδαίο παιχνίδι με 25 πόντους και 4 ριμπάουντ και ο Μουχάμεντ Ελ-Αμίν είχε 23 πόντουςμε 7 ριμπάουντ, ενώ από τον ΠΑΟΚ, ο Γουίλιαμ Χάτσερ είχε 22 πόντους με 8 ασίστ και ο Κώστας Βασιλειάδης είχε 17 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 47-37, 63-63, 97-92

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.