«Στο σπίτι του κρεμασμένου»

Written by  Σεπ 17, 2013

Μπορεί το ντέρμπι των αιωνίων στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος να μονοπώλησε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων και του κοινού, ωστόσο, την παράσταση στην εκδήλωση έκλεψε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

 

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει από το τέλος της περασμένης σεζόν με τις αντεγκλήσεις και τους βαρείς χαρακτηρισμούς που εκτοξεύθηκαν από τις διοικήσεις των δύο ομάδων φαίνεται πως θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα, καθώς ο κ. Γιαννακόπουλος δεν ξέχασε το εξώδικο που του έστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός με αίτημα τη δημοσίευση των συμβολαίων της ομάδας του κατά την τελευταία πενταετία.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πέρασε στην αντεπίθεση και, κατά τη βράβευσή του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κρατώντας τα συμβόλαια των παικτών του Ολυμπιακού στο χέρι και, απευθυνόμενος στους απόντες διοικούντες την ερυθρόλευκη ΚΑΕ τόνισε πως «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί!».

Σε δηλώσεις του, στη συνέχεια, άφησε σαφή υπονοούμενα ότι η κόντρα αυτή δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί, ενώ δεν παρέλειψε παρ’ όλα αυτά να ευχηθεί να γίνει ένα Πρωτάθλημα που θα κριθεί εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. «Δεν πρέπει να υπάρχουν βωμολοχίες στα γήπεδα, γιατί από εκεί ξεκινάει κάθε μορφή βίας», δήλωσε χαρασκτηριστικά.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά θέλησε να πικάρει τον αιώνιο αντίπαλό του, δηλώνοντας πως ο Ολυμπιακός δε θα είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος στο Πρωτάθλημα. «Με βάση τα ρόστερ, που υπάρχουν μέχρι τώρα, το Ρέθυμνο έχει καλύτερη ομάδα απ' τον Ολυμπιακό», ήταν η χαρακτηριστική του δήλωση.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.