Ρέθυμνο: «Σουτ…από την περιφέρεια»

Written by  Οκτ 25, 2013

Το πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα «Σουτ…από την περιφέρεια», που περιλαμβάνει επισκέψεις της ομάδας του Ρεθύμνου Aegean σε σχολεία του Νομού συνεχίζεται και φέτος, όπως ανακοινώθηκε από την κρητική ΚΑΕ.

 

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία της ομάδας, που στόχο έχει οι μικροί μαθητές να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες και να δημιουργηθεί με αυτό τον τρόπο η μαγιά για μια νέα γενιά φιλάθλων.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean για το πρόγραμμα «Σουτ…από την περιφέρεια» αναφέρει:

«Συνεχίζεται και φέτος το επιτυχημένο πρόγραμμα επισκέψεων του Ρέθυμνο Aegean «Σουτ…από την περιφέρεια»  στα σχολεία του Νομού μας, που στόχο έχει να δημιουργηθούν οι καινούριες γενιές των φιλάθλων μας, να  φέρει τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό και να αποκτήσουν την πρώτη επαφή και τις γνώσεις για το άθλημα του μπάσκετ από καταξιωμένους επαγγελματίες παίκτες. Η ομάδα μας θα επισκεφτεί και φέτος τουλάχιστον 20 σχολεία της περιφέρειας Ρεθύμνου μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.

Σήμερα οι καλαθοσφαιριστές μας μοίρασαν αυτόγραφα, γνωρίστηκαν με τους μικρούς μας φίλους, έπαιξαν μαζί τους και έδωσαν αναμνηστικά δώρα και μπάλες μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, το 5ο, το 6ο και το 8ο δημοτικό σχολείο φιλοξένησαν την ομάδα μας με τα παιδιά να σαστίζουν αντικρίζοντας τα ινδάλματα τους. Τζάστιν Χάρτ, Νίκος Αγγελόπουλος, Λάμπρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Σίνης, Κουάμε Αλεξάντερ και Γκρεγκόρ Άρμπετ έγιναν αποδέκτες της  αγάπης των μαθητών, ενώ ο team manager της ομάδας μας Γιώργος Κούμουλος μίλησε με τα παιδιά και έλυσε τις απορίες τους γύρω από το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα.

Φυσικά, οι μαθητές μαζί με τους συνοδούς τους θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Τις εκδηλώσεις «Σουτ..από την περιφέρεια»  υποστηρίζουν φέτος ο ΕΣΑΚΕ, η AVIN και τα καταστήματα COSMOS sport.

Η ομάδα ευχαριστεί θερμά τους δασκάλους και τους διευθυντές των σχολείων για την φιλοξενία και την άψογη συνεργασία.»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.