Έτοιμος για τη νίκη ο Παναθηναϊκός

Written by  Νοε 01, 2013

Πάνοπλος και αποφασισμένος για τη νίκη θα παραταχθεί στη «Χάλα Πιονίρ» του Βελιγραδίου ο Παναθηναϊκός που απόψε το βράδυ αναζητά τη δεύτερη νίκη του στην Ευρωλίγκα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

 

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα και ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει την τύχη να έχει για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του.

Ο στόχος είναι σαφής και ξεκάθαρος. Η νίκη είναι το πρώτο και βασικότερο ζητούμενο, ώστε να αναρριχηθεί πιο ψηλά στη βαθμολογία και να μην μπει από νωρίς σε επιπλέον πίεση και περιπέτειες, ενώ ο Παναθηναϊκός αναζητά μία ακόμα πειστική εμφάνιση ως συνέχεια των τελευταίων επιτυχημένων αποτελεσμάτων.

Οι εντολές που έχει δώσει ο προπονητής του «τριφυλλιού» είναι να μείνουν όλοι συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και να μην αποκλίνουν από τα πλάνα που έχουν καταστρώσει.

Από την πλευρά τους οι παίκτες γνωρίζουν τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσουν και δηλώνουν έτοιμοι να ανταπεξέλθουν τόσο στον σκληρό αντίπαλο όσο και στην καυτή ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργήσουν οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα στις κερκίδες. Γκιστ και Λάσμε που έχουν περάσει από την «αιώνια» αντίπαλο Παρτιζάν έχουν γνώση και εμπειρία και, σε συνδυασμό με τα «γαλόνια» των περισσότερων παικτών της ομάδας, το «τριφύλλι» αναμένεται να παρουσιαστεί έτοιμο για την δύσκολη αναμέτρηση.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.